03 nov. 2021 | 21:07

Scandal de proporții în clinica Oanei Zăvoranu! Acuzat de agresiune fizică, Alex Ashraf a făcut primele declarații: ”Eu am sunat la 112”

Monden
Scandal de proporții în clinica Oanei Zăvoranu! Acuzat de agresiune fizică, Alex Ashraf a făcut primele declarații: ”Eu am sunat la 112”
Scandal urias in clinica Oanei Zavoranu

Alex Ashraf a făcut primele declarații privind scandalul în care a fost implicat alături de o fostă angajată a clinicii soției sale Oanei Zăvoranu. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce scandal a avut loc în clinica Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf tună și fulgeră după ce a fost acuzat de către o fostă angajată a clinicii One Life, pe care o deține alături de soția lui Oana Zăvoranu. Partenerul de viață al actriței ar fi fost acuzat de agresiune fizică de către o fostă angajată a clinicii.

Sătul de speculațiile apărute în mediul online, bărbatul a făcut declarații în exclusivitate pentru cei de la Cancan, cărora le-a mărturisit că el ar fi fost cel agresat. Soțul Oanei Zăvoranu a povestit în detaliu tot ce s-a petrecut în interiorul clinicii controversatei brunete.

Alex Ashraf a declarat că ar fi fost zgâriat pe față și, mai mult de atât, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut din cauza ei, luxându-și brațul. De asemenea, soțul actriței a mărturisit că femeia i-ar fi rupt lanțul de la gât cu intenție, știind că bijuteria era una valoroasă, primită de la mama sa.

„Dacă vin psihopate de genul ăsta care încep să urle, deci n-au ce să caute. Trebuie dați afară din clinică. Domnișoara stătea de vorbă cu cineva cu care nu trebuia să vorbească. Le-am spus «Cine vorbește cu aceste persoane pleacă».

Am început să dau afară din personalul angajat de fostul management.  Nu am dat-o afară pentru că își făcea treaba, însă până a început să-mi bage bețe în roate. Mi-a dat mesaje săptămâna trecută că ea nu mai vine la serviciu. I-am zis ca nu se poate să plece și să nu am pe cine să las în locul ei. Aseară, a început să dea mesaje colegelor, tuturor angajaților.”, a declarat Alex Ashraf, exclusiv pentru cancan.ro.

„Am blocat-o, pentru că ne stresa pe toți!”

În urma incidentului violent, Alex Ashraf a concediat-o pe angajata clinicii, care ar fi amenințat conducerea de câteva zile că nu se va mai prezenta la locul de muncă.

„M-a sunat și pe mine și pe toată lumea. Am blocat-o, pentru că ne stresa pe toți. Și le-am spus tuturor că nu mai are ce să caute în clinică. Și că nu mai au ce să vorbească cu ea. Încetarea de contract am zis că o fac cu data de 10.

La mine în clinică, salariile se dau între 5 și 10. Azi suntem în 3. Domnișoara a venit să facă mare tam-tam de frustrare că a fost blocată de toată lumea și nu avea acces la nimeni.  A venit și a făcut scandal în clinică, în centrul de testare COVID.”, a povestit soțul Oanei Zăvoranu pentru sursa citată.

PlaySport
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
EVZ.ro
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
Digisport.ro
Primul oraș modern al Imperiului Otoman se află în România. A fost creat de un sultan. „Regimul comunist i-a distrus frumusețea”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Capital.ro
Câte zile libere vor avea românii de Paşte şi 1 Mai. Minivacanţa poate avea patru sau şase zile
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
O simplă mișcare care TE COSTĂ MINIMUM 600 de lei. Atenție ce face pe stradă
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro