Scandal de proporții în clinica Oanei Zăvoranu! Acuzat de agresiune fizică, Alex Ashraf a făcut primele declarații: ”Eu am sunat la 112”

Scandal de proporții în clinica Oanei Zăvoranu! Acuzat de agresiune fizică, Alex Ashraf a făcut primele declarații: ”Eu am sunat la 112”
Scandal urias in clinica Oanei Zavoranu

Alex Ashraf a făcut primele declarații privind scandalul în care a fost implicat alături de o fostă angajată a clinicii soției sale Oanei Zăvoranu. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce scandal a avut loc în clinica Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf tună și fulgeră după ce a fost acuzat de către o fostă angajată a clinicii One Life, pe care o deține alături de soția lui Oana Zăvoranu. Partenerul de viață al actriței ar fi fost acuzat de agresiune fizică de către o fostă angajată a clinicii.

Sătul de speculațiile apărute în mediul online, bărbatul a făcut declarații în exclusivitate pentru cei de la Cancan, cărora le-a mărturisit că el ar fi fost cel agresat. Soțul Oanei Zăvoranu a povestit în detaliu tot ce s-a petrecut în interiorul clinicii controversatei brunete.

Alex Ashraf a declarat că ar fi fost zgâriat pe față și, mai mult de atât, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut din cauza ei, luxându-și brațul. De asemenea, soțul actriței a mărturisit că femeia i-ar fi rupt lanțul de la gât cu intenție, știind că bijuteria era una valoroasă, primită de la mama sa.

„Dacă vin psihopate de genul ăsta care încep să urle, deci n-au ce să caute. Trebuie dați afară din clinică. Domnișoara stătea de vorbă cu cineva cu care nu trebuia să vorbească. Le-am spus «Cine vorbește cu aceste persoane pleacă».

Am început să dau afară din personalul angajat de fostul management.  Nu am dat-o afară pentru că își făcea treaba, însă până a început să-mi bage bețe în roate. Mi-a dat mesaje săptămâna trecută că ea nu mai vine la serviciu. I-am zis ca nu se poate să plece și să nu am pe cine să las în locul ei. Aseară, a început să dea mesaje colegelor, tuturor angajaților.”, a declarat Alex Ashraf, exclusiv pentru cancan.ro.

„Am blocat-o, pentru că ne stresa pe toți!”

În urma incidentului violent, Alex Ashraf a concediat-o pe angajata clinicii, care ar fi amenințat conducerea de câteva zile că nu se va mai prezenta la locul de muncă.

„M-a sunat și pe mine și pe toată lumea. Am blocat-o, pentru că ne stresa pe toți. Și le-am spus tuturor că nu mai are ce să caute în clinică. Și că nu mai au ce să vorbească cu ea. Încetarea de contract am zis că o fac cu data de 10.

La mine în clinică, salariile se dau între 5 și 10. Azi suntem în 3. Domnișoara a venit să facă mare tam-tam de frustrare că a fost blocată de toată lumea și nu avea acces la nimeni.  A venit și a făcut scandal în clinică, în centrul de testare COVID.”, a povestit soțul Oanei Zăvoranu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI