Oana Zăvoranu l-a luat în vizor pe Laurenţiu Reghecampf. Uluitor ce poreclă i-a pus fostului soţ al Anamariei Prodan

Oana Zăvoranu l-a luat în vizor pe Laurenţiu Reghecampf. Uluitor ce poreclă i-a pus fostului soţ al Anamariei Prodan
Cum l-a poreclit Oana Zavoranu pe Laureniu Reghecampf

Oana Zăvoranu a revenit în atenția publicului larg. Invitată de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, frumoasa actriță i-a pus o poreclă inedită lui Laurențiu Reghecampf.

Cum îl numește Oana Zăvoranu pe Laurențiu Reghecampf

E frumoasă, controversată, vocală, puternică și ambițioasă. Oana Zăvoranu nu are nevoie de niciun fel de prezentare, întrucât este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România.

Stilul ei tranșant de a spune lucrurilor pe nume și de a „striga” adevărul care pe unii îi poate deranja i-au adus și mai multă notorietate în ultima perioadă.

După o perioadă de câțiva ani în care nu și-au vorbit, Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului și au redevenit prieteni. Mai mult de atât, fosta prezentatoare TV a fost invitată și la podcastul Acasă la Măruță acum câteva luni, iar recent și-a făcut apariția la PRO TV, în cadrul emisiunii pe care soțul Andrei o moderează.

Oana Zăvoranu a fost provocată să descrie într-un singur cuvânt mai multe celebrități din România. Nimeni nu a scăpat neporeclit. Surpriza tuturor a fost atunci când Zăvo a ajuns la poza lui Laurențiu Reghecampf pe care l-a numit „mocofan”.

„Laurențiu Reghecampf? Bălălău, Bălălică. E mai mocofan, așa. El e băiat bun, dar este mocofan, ca om, așa. Nu mă interesează ce probleme au ei. Știu totul, dar nu vreau să vorbesc.”, i-a spus Oana Zăvoranu lui Măruță la PRO TV.

Oana Zăvoranu, atac subtil la adresa Andreei Marin

Nici Adrian Mutu sau Ilie Năstase nu au scăpat de verdictul Oanei Zăvoranu, pe care i-a numit „macac” și „fulgerică”. Pe lângă alte vedete precum Dorian Popa, Oana Roman, Cristina Ich și mulți alții, Oana Zăvoranu nu a avut milă nici de Andreea Marin.

La PRO TV, frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri inedite despre Andreea Marin, căreia i-a lansat un atac subtil. Zăvo a criticat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică, pentru produsele la care fosta Zână a Surprizelor face reclamă.

„Cand faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e ok. Când eu sunt cu priza în mână dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok.

Marin (n.r. – Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”, a declarat controversata Oana Zăvoranu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI