Scandal cu poliția. Ce i-a făcut George Burcea Andreei Bălan, înainte să vină oamenii legii

Scandal cu poliția. Ce i-a făcut George Burcea Andreei Bălan, înainte să vină oamenii legii
Scandal cu poliția la casa familiei Bălan-Burcea. Ce i-a făcut George Andreei, înainte de a ajunge oamenii legii?

Detalii surprinzătoare din seara în care pare că s-a distrus totul! Un scandal imens s-a năspustit asupra familiei Burcea-Bălan în seara în care George a fost prins drogat la volan. Ce i-a făcut acesta Andreei în noaptea cu pricina?

Scandal cu poliția în familia Burcea-Bălan! Ce i-a făcut George Andreei

Scandal în toată regula în casa Andreei Bălan, în seara în care George a fost prins drogat la volan. Poliția ar fi intervenit de urgență. Detalii despre situația controversată în care se află cuplul de artiși ies abia acum la iveală. Ziua de 21 februarie a fost una de coșmar pentru cei doi soți. Înaine de a fi oprit de polițiști și testat antidrog, George ar fi făcut un scandal monstru în casă, conform wowbiz.ro.

Actorul ar fi fost chemat la secția de Poliție înainte de a se întâmpla incidentul în trafic, unde ar fi dat o declarație după ce a iscat un scandal în casă. Oamenii legii l-au lăsat să plece acasă, după ce au considerat că nu este nimic în neregulă cu el, ulterior fiind readus la secție după ce a fost oprit în trafic. Modelul nu mai locuiește de mai bine de o săptămână în casa în care își creștea copii alături de cunoscuta cântăreață.

Scandal cu poliția în familia Burcea-Bălan! Ce i-a făcut George Andreei înainte ca autoritățile să ajungă?
Scandal cu poliția în familia Burcea-Bălan! Ce i-a făcut George Andreei înainte ca autoritățile să ajungă?

 Burcea, cercetat penal

Amintim că Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, în cursul zilei de 21 februarie, că polițiștii au oprit în trafic un bărbat din Voluntari care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, Ilfov.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, arăta IPJ Ilfov. Surse judiciare au precizat ulterior că este vorba despre George Burcea. Andreea nu a făcut nicio declarație în acest sens, lăsând speculațiile să se instaleze în mediul online și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI