Mesajul nașului Aurelian Temișan, după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan. Ce spune despre George Burcea

Mesajul nașului Aurelian Temișan, după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan. Ce spune despre George Burcea

Păreau că formează un tot, din punctul multora de vedere, iar, cu dorința arzătoare a Andreei Bălan de a avea o familie, fericirea părea că va ajunge pentru toată viața. De nicăieri, zilele precedente au început să apară vești despre un posibil divorț, apoi au apărut argumente și declarații care întețesc zvonurile. Peste necazul familiei Borcea-Bălan, aflată deja în plină tensiune, a mai apărut și eroarea actorului. Acesta s-a ales cu dosar penal, după ce pe 21 februarie a fost prins drogat la volan. Ce spune nașul cuplului, Aurelian Temișan, despre tâvâlugul în care se află finii săi, dar și despre acțiunea lui Burcea?

Mesajul nașului Aurelian Temișan după ce soțul Andreea Bălan a fost prins drogat la volan?

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cununia religioasă pe 15 septembrie 2019, iar nași le-au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Chiar dacă nu a trecut mult de la marele eveniment, zvonurile despre divorț și-au făcut loc. Lor li se alătură și acțiunea actorului.

Burcea s-a ales cu dosar penal zilele precedente, după ce pe 21 februarie, în jurul orelor 10:00, a fost prins drogat la volan. Soțul Andreei Bălan se afla la bordul unui Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea Voluntari, la numai câteva străzi de locuința sa.

„Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”

Subiectul a fost atins și de nașul cuplului, Aurelian Temișan. Artistul a scris câteva rânduri pe contul său de socializare, alături de o fotografie realizată în ziua nunții finilor săi. Mesajul său este discret, dar lasă loc de interpretări.

„Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată. Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău. Idei… trăiri… viaţă… sentimente…”, este mesajul lui Aurelian Temișan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI