Andreea Bălan recunoaște public că nu mai este împreună cu George Burcea. Mesaj fără subînțelesuri

Andreea Bălan recunoaște public că nu mai este împreună cu George Burcea. Mesaj fără subînțelesuri
Andreea Bălan recunoaște public că nu mai este împreună cu George Burcea. Mesaj fără subînțelesuri

Se pare că acum este totul cât se poate de clar. Andreea Bălan a recunoscut, în public, că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Artista a făcut precizarea chiar pe contul ei de Instagram.

Andreea Bălan recunoaște public că nu mai este împreună cu George Burcea

Zvonurile despre un potențial divorț între Andreea Bălan și George Burcea au luat cu asalt showbiz-ul autohton. Vestea rupturii dintre cei doi i-a luat pe toți prin surprindere, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea artistei. După ce, zile întregi, aceasta nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile apărute în presă, iată că Andreea Bălan a reacționat în final.

Astfel că, un fan i-a reproșat cântăreței faptul că nu declară nimic în legătură cu un potențial divorț: ”Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. ”Suntem împreună, nu divorțăm” sau ”Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea”. Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”, a scris acesta. Andreea Bălan însă nu a mai stat pe gânduri și a reacționat. ”Nu suntem împreună”. 

George Burcea și Andreea Bălan
George Burcea și Andreea Bălan

George Burcea, prins conducând sub influența drogurilor

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații privitoare la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Apoi, s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și chiar fusese filat vreme de mai multe zile de către oamenii legii. George Burcea are acum dosar penal, iar dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere, putând să dea examenul auto abia după doi ani, perioadă în care se consideră a fi reabilitat.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.
Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” se menționează în comunicatul Poliției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI