Sărbătoare mare în familia Andreei Esca! Știrista Pro TV își aniversează fiul: „Te cucerește și te învârte pe degete”

Sărbătoare mare în familia Andreei Esca! Știrista Pro TV își aniversează fiul: „Te cucerește și te învârte pe degete”

Știrista Pro Tv Andreea Esca își sărbătorește, miercuri – 24 iulie, fiul. Aris împlinește 16 ani, motiv pentru care vedeta a făcut o postare emoționantă, în spațiul public, unde nu a evitat să le arate internauților o imagine cu sărbătoritul.

Andreea Esca: „Îmi amintesc perfect cum speram să fie Leu”

Andreea Esca mărturisește că și-a dorit enorm ca fiul său să nu se încadreze în categoria nativilor Rac. Și așa s-a și întâmplat.

Îmi amintesc perfect cum speram să fie Leu:), să nu iasă Rac, pentru că nu voiam să fie prea sensibil, să sufere ușor… Și a venit printre primii Lei, pentru că medicul meu avea treaba mai spre sfârșitul săptămânii:))). Aris nu se grăbea. Era clar că trebuia să fie un adevărat Leu. Care nu se grăbește! Trăiește totul pe îndelete, cu poftă și bucurie. Te cucerește și te învârte pe degete, încet și sigur… Iar tu știi asta, dar nu-i poți rezista. Așa e Aris! N-ai altă optiune decât să-l iubești chiar și când te scoate din minți! Și el știe asta! Șah-mat! ❤️ La mulți ani!„, a scris știrista Pro Tv, pe contul său de instagram.

 

Andreea Esca și Alexandre Eram, poveste de dragoste de două decenii

În viața privată, știrista Pro Tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care durează de aproximativ două decenii, alături de omul de afaceri Alexandre Eram. Andreea a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Tango, că soțul ei i-a atras atenția încă de la prima vedere.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult.L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea. Mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el.Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez”, povestește Andreea despre începutul relației sale. Ei au împreună doi copii, pe Alexia și pe Aris.