12 apr. 2024 | 22:46

Sara, fetița cu voce de înger, a ridicat sala în picioare la Românii au talent. Jurații au fost fascinați: “Vocea ta e miere. Ești absolută incredibilă”

Emisiuni TV
Sara, fetița cu voce de înger, a ridicat sala în picioare la Românii au talent. Jurații au fost fascinați: “Vocea ta e miere. Ești absolută incredibilă”
Sara Tîrnoveanu, fetița minune de la Românii au talent. foto: captură video

Ediția de vineri seară, 12 aprilie 2024, a emisiunii Românii au talent, sezonul 14, a fost una cu adevărat emoționantă! Sara Tîrnoveanu, o fetiță de doar 9 ani, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu talentul său. Și jurații au fost fascinați și i-au acordat 4 de „DA”.

Sara, fetița cu voce de aur de la Românii au talent

Românii au talent, sezonul 14, a revenit vineri seară, 12 aprilie 2024, cu o nouă ediție incendiară! Pe scenă, în fața celor patru jurați, a urcat și Sara Tîrnoveanu, o concurentă de 9 ani. Ea a reușit să impresioneze pe toată lumea cu momentul ei artistic susținut pe scenă.

Încă de când s-a prezentat în fața juraților, Sara a reușit să-i cucerească cu frumusețea și carisma sa. În plus, micuța a ales și o rochiță spectaculoasă pentru reprezentația ei de pe scenă.

Micuța a primit 4 de „DA”

Pentru a-i impresiona pe cei patru jurați, Sara a ales o piesă în limba engleză, pe care a interpretat-o fără greșeli. Cei patru juraț au fos fascinați de prestația copilei, așa că i-au oferit patru de „DA”.

Andi Moisescu: „Vocea ta este miere, chiar și atunci când ajunge la acute. Nu am avut cum să nu fiu cucerit de prestația ta”.

Dragoș: „E foarte frumos când de la o vârstă atât de fragedă îți găsești drumul în viață”. 

Sursa foto: captură pro tv

Are o poveste de viață specială

Pentru a ajunge unde își dorește, Sara a depus eforturi considerabile și a mers la numeroase concursuri și premii. Mama ei a fost cea care a dus-o la cursuri de muzică după ce a auzit-o pe micuță cântând. Până acum, Sara are 4 ani de studiu în canto și muzică ușoară. La testimoniale, ea a mărturisit că seamănă cu mama ei, pentru că și femeia cânta când era mică. Și-a dorit enorm să ajungă la Românii au talent, așa că s-a înscris la concurs.

„Eu mă numesc Sara Natalia Tîrnoveanu, vin din Suceava și am 9 ani. M-am trezit la 05:00 și am fost aici la 13:00 și am așteptat vreo 7 ore până am intrat aici și acum aștept să intru pe scenă. Mi-am dorit foarte mult să fiu la Românii au Talent, pentru că îmi place foarte mult să cânt și vreau să am o experiență frumoasă. Mama cânta muzică populară, dar doar ca un hobby””, a mărturisit Sara Tîrnoveanu, înainte să urce pe scenă.

„Eu m-am dus la foarte multe festivaluri, am luat multe premii, m-au aplaudat, au zâmbit la mine. Câțiva erau și invidioși, dar la cei care erau invidioși nu mă uitam. Niște copii își puneau mâna la ureche, dar eu nu-i băgam în seamă și mă uitam la altcineva. Nu sunt deloc emoționată că am ajuns la Românii au Talent, sunt foarte bucuroasă. Cred că o să am un moment foarte, foarte special.”, a mai completat copila la Românii au Talent 2024.

Vezi și: Golden Buzz minunat la Românii au Talent! Au fost aplaudați în picioare minute în șir: ‘A fost un haka al dansurilor’

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Capital.ro
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România! S-a produs în apropierea mai multor orașe
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro