Sânziana Negru, despre cum se menţine tânără. Influencerița a recunoscut ce nu face niciodată

Sânziana Negru, despre cum se menţine tânără. Influencerița a recunoscut ce nu face niciodată
Sânziana Negru, despre cum se menţine tânără. Influencerița a dezvăluit ce face pentru a arăta bine în orice moment.

Sânziana Negru, despre cum se menţine tânără. Celebra influenceriță, în vârstă de 35 de ani, a vorbit deschis despre trucurile pe care le respectă pentru a arăta în formă maximă în orice moment. Vedeta este de părere că, înainte de toate, frumusețea trebuie cultivată în suflet. Apoi, inevitabil, se transpune și la exterior.

Sânziana Negru, despre cum se menţine tânără

Sânziana Negru este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe din țara noastră. Are 35 de ani, s-a născut în Republica Moldova, însă a copilărit în Târgu Mureș. A devenit foarte cunoscută în lumea mondenă prin prisma proiectelor de televiziune pe care le-a avut, dar și a relației cu Smiley. Legătura amoroasă dintre cei doi s-a încheiat în anul 2008.

Vedeta nu încetează să se bucure de aprecierea internauților. Însă nu numai pentru implicarea sa în mediul online. Superba influenceriță primește multe mesaje dulci de la utilizatorii rețelelor sociale, în care este complimentată pentru aspectul său fizic, dar și pentru starea de spirit frumoasă pe care o emană în jur.

Sânziana Negru este foarte naturală. Este lipsită de inhibiții și vorbește deschis despre subiectele ce fac obiceiul curiozității fanilor săi. Într-o intervenție recentă pentru presa românească, infuencerița a explicat tuturor cum se menține tânără. A reușit să rămână pur și simplu neschimbată, mai ales în perioada ultimilor ani de zile.

Celebritatea spune că frumusețea unui om vine din interior. Apoi, se reflectă și la exterior. Totuși, Sânziana Negru a subliniat și importanța respectării unui stil de viață sănătos. Fără doar și poate, obiceiurile bune pe care le are au ajutat-o să aibă chiar și în prezent trăsături pur și simplu fermecătoare.

„Asta contribuie foarte mult la menținerea tinereții”

Când vine vorba despre frumusețe, Sânzianei Negru îi place să păstreze un echilibru între dezvoltarea sinelui interior și aspectul exterior. Indiferent de domeniu, influencerița are grijă să nu facă excese. Moderația, se pare, este cheia în toate. Nu a avut niciodată secrete privind frumusețea, potrivit spuselor sale.

„Încerc să am o rutină sănătoasă. Încerc să mă concentrez pe lucruri care știu că mă ajută din punct de vedere interior. După, se vede și afară. Combin atât produsele pe care le folosesc pentru un exterior frumos, cât și ce se întâmplă cu dezvoltarea mea la interior. M-am dus și într-o zonă mai profundă”, a spus Sânziana Negru.

Vedeta este foarte atentă la programul pe care îl are. Nu își permite niciodată să piardă nopțile și nici nu are vicii care i-ar putea afecta starea de sănătate. Nu fumează și nici nu bea – decât în weekend, câte un pahar de vin.

„Cred că am un stil de viață destul de curat. Asta contribuie foarte mult la menținerea tinereții, dacă vrei”, a dezvăluit Sânziana Negru, într-o intervenție pentru EGO.ro.

În ceea ce privește alimentele pe care le consumă, influencerița a mărturisit că nu a eliminat niciun produs din dieta sa. În general, este o persoană atentă la ce mănâncă. Prin urmare, nu a fost nevoie de o astfel de măsură. Sânziana Negru este cunoscută pentru stilul alimentar sănătos pe care și l-a format de-a lungul anilor. Nu mănâncă nici fast-food, nici produse cu conținut ridicat de grăsimi.

Urmăriți Playtech.ro și pe