Săndel Bălan, atac dur la George Burcea după ce a instigat la violență: „Plătește pentru ce face” EXCLUSIV

Săndel Bălan, atac dur la George Burcea după ce a instigat la violență: „Plătește pentru ce face” EXCLUSIV
Săndel Bălan, acuzații dure la adresa lui George Burcea

Săndel Bălan îl atacă dur pe George Burcea! Tatăl Andreei Bălan se implică în scandalul momentului după ce actorul a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare. Acesta a avut o reacție halucinantă după ce unele persoane l-au criticat pentru că se ocupă de activitățile casnice.

Săndel Bălan, reacție dură la adresa lui George Burcea

George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor. Acesta a reacționat într-un mod neobișnuit după ce mulți l-au luat peste picior după ce a fost surprins gătind. Ieșirea nervoasă pe care a avut-o actorul a fost scandaloasă, el explicând că bărbații ar trebui să își bată partenerele.

Actorul a fost dezamăgit după ce mulți au făcut glume la adresa lui. Acesta a mărturisit că le dorește femeilor care l-au criticat să aibă parte de bărbați care ‘să le ia la palme’ după ce vin de la muncă, instigând astfel la violența domestică asupra reprezentantelor sexului frumos.

Săndel Bălan: „Are și el două fiice”

Actorul a plătit scump pentru acest derapaj pe internet. Cartea lui, ‘Scrisoare către Ceaușescu’, a fost retrasă de pe piață de către editura Hyperliteratura. De asemenea, Săndel Bălan l-a atacat dur, explicând că nu poate să recurgă la facă declarații de genul, mai ales pentru că are, la rândul său, două fiice.

„Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice.”, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Reacții în lanț după ieșirea nervoasă pe care a avut-o George Burcea: ‘M-am crucit’

Săndel Bălan nu este singurul care a discutat despre ieșirea nervoasă pe care a avut-o George Burcea pe rețelele de socializare. Andrei Ruse, directorul editurii Hyperliteratura, a mărturisit că este uluit de faptul că acesta a putut să facă declarații care au legătură cu violența domestică.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…).

Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia?

Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.”, a transmis Andrei Ruse, pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe