Ce spune directorul editurii Hyperliteratura despre ieșirea nervoasă a lui George Burcea: „Sunt uluit”

Ce spune directorul editurii Hyperliteratura despre ieșirea nervoasă a lui George Burcea: „Sunt uluit”
Ce a transmis directorul editurii Hyperliteratura după ce George Burcea a avut o reacție halucinantă pe internet

Directorul editurii Hyperliteratura a luat o decizie drastică după ieșirea nervoasă pe care a avut-o George Burcea în mediul virtual. Acesta a explodat după ce a fost criticat pentru că se implică în treburile casnice.

Actorul a făcut referire la violența domestică, așa că multă lume a reacționat după dezvăluirile șocante.

Directorul editurii Hyperliteratura, prima reacție după ce George Burcea a avut o ieșire nervoasă

George Burcea a șocat prin ce a spus în mediul online după ce a fost criticat pentru faptul că se ocupă de anumite activități casnice. Actorul a discutat despre atitudinea femeilor, explicând că ar exista mai multe reprezentante ale sexului feminin care ar fi de acord cu violența domestică.

Ieșirea lui nervoasă nu a scăpat nepedepsită. Cartea lui, ‘Scrisoare către Ceaușescu’, a fost retrasă de pe piață de către editura Hyperliteratura. Directorul Andrei Ruse l-a criticat dur pe actor, explicând că a fost uluit de ce a transmis George Burcea în mediul online cu privire la violența împotriva femeilor.

„M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically correctness exagerat…).

Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia?

Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu.”, a transmis Andrei Ruse, pe Facebook.

Ce a transmis George Burcea

Actorul a avut o reacție halucinantă pe internet, afișând o atitudine scandaloasă la adresa femeilor. Acesta s-a supărat când unele persoane l-au criticat după ce l-au văzut gătind, astfel că a îndemnat bărbații să își bată partenerele.

„Consider că violența domestică afectează sute de mii de femei din România, dar totuși un procent mare din acest număr sunt ‘ok’ cu faptul că bărbații le bat.

Eu am scris această carte, am făcut campanii, fac film și m-am implicat în proiecte împotriva violenței pentru a ajuta femeile, nu pentru a ajuta nenorociții care bat nevestele acasă.

Totuși…se pare că multora le place bătaia. Și nu ca instigare…dar fraților, dacă lor le place mai mult un bărbat care le bate, decât unul care ajută în casă, dați-le ce merită, brooooo.

Că merg pe sistemul comunist/prost/tâmpit/-înseamnă că merită.”, a transmis George Burcea.

„Cu mese, cu scaune, cu capace”

George Burcea a continuat cu dezvăluirile scandaloase. Acesta a mărturisit că este extrem de dezamăgit după ce a fost luat peste picior pentru că gătește, astfel că le dorește femeilor care l-au criticat să aibă parte de bărbați violenți.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc?

Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme!

Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul.”, a mai spus George Burcea, pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI