Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 19 Live Stream

Episodul 19 din Sacrificiul Live Video

Serialul Sacrificiul vă așteaptă cu episodul 19, miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20:00. Antena Play.ro difuzează, live, în format video, episodul 19 al serialului Sacrificiul.

Episodul 19 din Sacrificiul de pe Antena1 – Live Video

În episodul 18 din Sacrificiu, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului. A fost o filmare grea, apăsătoare, plină de emoție pentru toată echipa care a luat parte la momentele speciale de la închisoarea din Pitești. Aici în perioada comunistă au fost ”reeducați” zeci de studenți la sfârşitul anilor ’40. Aceștia au fost obligați să devină din victime torționari.

Clipe dramatice şi emoţionante deopotrivã vor trăi în aceste locuri cele trei surori, Eva, Elena şi Viorica, cărora, în urmã cu 55 de ani, comunismul le-a jucat destinul în picioare. Bocancul greu al durerii le-a strivit familia, le-a ucis părinţii şi viitorul, iar acum cele trei surori merg pe drumul suferinţei, în căutarea adevărului.

Închisoarea de la Pitești a impresionat actorii

Ana Ciontea, actrița care o interpretează pe Elena Popescu în serialul Sacrificiul, a fost impresionată de închisoarea din Piteşti: „Serialul Sacrificiul mi-a dat șansa să filmez într-un loc cumplit, care poartă în el, în ziduri, sacrificiul celor care s-au opus regimului comunist. Acolo ai încă senzația că auzi gemetele si rugăciunile acelor eroi fără vină!”, a declarat aceasta.

„Experimentul Pitești”, „Fenomenul Pitești” sau „Fenomenul de reeducare” avea ca scop nu reeducarea studenților, ci dezumanizarea lor, mergându-se până la punctul în care îi obligau să devină, la rândul lor, torționari, inoculându-le ideea că nu erau niște victime. Un proces prin care cei închiși erau supuși nu doar chinurilor fizice, ci și psihice.

trei actrițe din serialul Sacrificiul,
Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 19 Live Stream

Și Maia Morgenstein și Adriana Trandafir au fost emoționate

Și Maia Morgenstein și Adriana Trandafir au fost emoționate în ziua în care au filmat episodul care se va difuza pe micile ecrane în această seară.

 „Este o invitație politicoasă la a gândi, la a reflecta, și din punctul meu de vedere, la reconciliere. Nu e deloc în spirit revanșard. Nu este o zgândărire a unor răni, a unor suferințe, într-un scop revanșard, nu stârnim ură, dimpotrivă, luciditate, înțelepciune, reconciliere, concordanță” , a spus actrița Maia Morgenstein.

Sacrificiul – Episodul 19

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 19 difuzat la Antena 1, în această seară, 13 noiembrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, joi seară, 14 noiembrie, la ora 20:00, pe Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI