Oana Zăvoranu, o nouă reacţie după zvonurile că ar fi fost înşelată de Alex Ashraf. Actriţa din Sacrificiul a lămurit totul

Zăvoranu, nouă reacție vizavi de pozele care îl acuză pe Alex Ashraf de infdelitate

Oana Zăvoranu vine cu o nouă reacție asupra pozelor care îl cam acuză pe Alex Ashraf de infidelitate. Ce spune Diva din Sacrificiul despre cele petrecute? Prima reacție a sa a fost extrem de scurtă. Actrița i-a luat apărarea soțului și i-a acuzat pe cei care au spus că între el și colega de la sală cu care a fost prins ar fi ceva.

Zăvoranu, nouă reacție vizvai de presupusa infidelitate a soțului

Oana Zăvoranu revine cu o reacție mai amplă decât prima pe care a oferit-o. Dacă prima oară i-a blamat pe cei care au crezut că Alex o înșeală, de data asta și-a argumentat replica. Aceasta spune că dragostea lor este prea mare pentru a putea fi deranjată, semn că nu a crezut niciodată că ar fi existat ceva între soțul său și colega lui de la sală.

Oana se pare că este extrem de apreciată de prietenii ei de pe rețelele de socializare pentru felul în care a acționat și pentru iubirea pe care i-o poartă lui Alex Asraf, dar și felul liniștit pe care l-a abordat de când este cu el.

Ona Zăvoranu, nouă reacție după ce au apărut pozele care îl acuzau pe Alex Ashraf de infidelitate
Ona Zăvoranu, nouă reacție după ce au apărut pozele care îl acuzau pe Alex Ashraf de infidelitate

” Invidia și minciuna primează”

„Trăim vremuri în care răutatea, mizeria, invidia și minciuna primează, iar tabloidele își bazează ‘subiectele’ patetice numai pe destrabalare, scandal, depravare, prostituție, droguri și înmormântări 🤢👹. […] În cazul meu nu se aplica nimic din toate astea și refuz să le fac jocurile murdare, mai ales că îi stiu BINE DIN INTERIOR, și știu cât de putrezi și malefici sunt, din cap până-n picioare! […] Ați avut perioada voastra de ‘glorie’ cu mine, dar aia a trecut de mult. Spre marea voastră dezamagire dragostea noastra este reala, pură, profundă și nu poate fi deranjată de poze jalnice […] Vă asigur, că dacă am vreodată ceva de spus important, O VOI FACE PERSONAL, CĂ AVOCAȚII NEPLĂTIȚI SUNT ÎNTOTDEAUNA PROȘTI! Oana 😎”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI