Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Episodul 3 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Episodul 3 Live Stream
Episodul 4 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Serialul Sacrificiul rulează începând cu data de 11 septembrie 2019  la Antena 1 în fiecare zi de miercuri și joi începând cu ora 20:00. Serialul este produs de Ruxandra Ion, iar filmările au început la începutul lunii mai. Sacrificiul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Episodul 3 din Serialul Sacrificiul – Live Stream Online

Filmările au avut loc în patru locații în București, Mogoșoaia, Buftea și Snagov. De asemenea, echipa de filmare și actorii s-au deplasat la Moeciu și la Mamaia. Totodată, actorii au schimbat 1.400 de ținute de la designeri români de top, dar și de la branduri internaționale cu renume.

Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Cine sunt actorii care joacă în serialul Sacrificiul

Imediat după încheierea filmărilor pentru Fructul oprit, o parte din distribuție a îmbrățișat cu bucurie propunerea Ruxandrei Ion de a face parte distribuția serialului Sacrificiul. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori foarte cunoscuți, dar și mai puțin știuți de public. Printre actorii români cu renume din țara noastră se numără: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Cristina Ciobănașu, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Doinița Oancea, Claudiu Istodor sau Vlad Gherman.

Actori din serialul Sacrificiul.
Serialul Sacrificiul Live Video, Episodul 4.

Povestea serialului a cărui producător este Ruxandra Ion

Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 redă trei povești excepționale, cu destine memorabile, una dintre ele aducând în prim plan viaţa familiei Oprea. Capul familiei Oprea este Ștefan (Claudiu Istodor), un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule și cu o viață dominată de minciuni, principalul interes fiind banul. Alături o are pe soția sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ștefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ștefan au intrat în viața ei 3 băieți, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la nașterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă.

Băieții familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) și Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viața îi va lua prin surprindere și îi va lovi în cele mai slabe puncte. Andrei (Denis Hanganu) este favoritul tatălui, deși vede viața altfel decât Ștefan. Andrei e un tip foarte chipeș, inteligent, cuceritor și, ca orice tânăr la vârsta lui, greșește. Rămâne de văzut dacă va învăța sau nu din greșelile pe care le face.

Serialul Sacrificiul online

Conectează-te cu serialul Sacrificiul, care poate fi urmărit pe: