S-au vaccinat Diana Șoșoacă și George Simion?! ‘Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință’

S-au vaccinat Diana Șoșoacă și George Simion?! ‘Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință’
Diana Șoșoacă și George Simion sunt sau nu vaccinați? Noi detalii

Diana Șoșoacă și George Simion sunt vaccinați? Din ce în ce mai multe zvonuri și dovezi controversate apar în vizorul românilor. Ce se întâmplă, de fapt? Care sunt ultimele detalii despre acest lucru?

Diana Șoșoacă și George Simion s-au vaccinat? „Au mii de morți pe conștiință”

Andrei Caramitru aduce în prim-plan un subiect controversat. Există din ce în ce mai multe informații conform cărora Diana Șoșoacă și George Simion ar fi vaccinați împotriva COVID-19, deși ei sunt două din cele mai aprige pesonaje publice care militează împotriva virusului și a restricțiilor.

Caramitru a subliniat că nu are cum să verifice informația și nici nu vrea acest lucru, dar atrage atenția românilor să aibă grijă la cele scrise pe rețelele de socializare tocmai pentru ca oamenii să cântărească lucrurile bine înainte de a îmbrățișa o credință.

De asemenea, fiul regretatului regizor a subliniat că George Simion nu a stat în carantină în Londra la ultima sa vizită prin diaspora, lucru care e posibil doar dacă ești vaccinat.

Ce detaliu a observat?

”Circula mult pe whatsapp printre oameni importanți si influenceri – o posibila dovada a vaccinarii sosoacei (cineva a si publicat-o si își asuma asta – vedeți mai jos). Eu nu știu, nu am cum sa verific si nici nu vreau – doar atrag atenția ca informația asta a fost dată pe Facebook și circulă.

Mai e ceva – Simion nu a stat in carantina in Londra la ultima lui vizita prin diaspora (așa ceva e posibil doar dacă esti vaccinat, nu inteleg cum altfel)”, a scris acesta.

Fostul consilier al lui Dan Barna a mai scris că cei doi au multe mii de morți pe conștiință tocmai pentru că au încurajat oamenii să nu își administreze serul împotriva virususului chinez.

„Să ne arate că nu sunt acolo”

„Acuma. Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință de fapt, au încurajat oameni sărmani sa nu se vaccineze care între timp au murit. Ei zic că nu sunt vaccinați dar nu vin cu nici o dovadă – se ascund in spatele gdpr si alte tâmpenii.

Când ești ales – toate datele importante despre tine ar trebui sa fie publice (președintele american de exemplu este obligat sa publice situatia sănătății lui).Așa că am o propunere. Dacă zic ca nu sunt vaccinați – sa o demonstreze public.

Sa acceseze ei platforma de vaccinare intr-un live ca se pricep la asta – si sa ne arate ca nu sunt acolo. Sau sa dea dreptul altora sa arate asta. Ca altfel eu nu ii cred, punct. Sa demonstreze ei ca nu sunt, e așa de simplu. Dacă nu o fac – înseamnă ca sunt vaccinati si nu mai avem ce sa discutăm.”