S-au separat la nici 3 săptămâni după căsătorie. Ce s-a întâmplat între Ben Affleck şi Jennifer Lopez

S-au separat la nici 3 săptămâni după căsătorie. Ce s-a întâmplat între Ben Affleck şi Jennifer Lopez
De ce s-au separat la nici 3 săptămâni după căsătorie

S-au separat la nici trei săptămâni după căsătorie. Ce s-a întâmplat între Ben Affleck și Jennifer Lopez. Cele două staruri internaționale s-au căsătorit recent în Las Vegas. Deși nu a trecut nici măcar o lună de când s-au căsătorit, iată că cei doi trec deja printr-o despărțire total neașteptată.

S-au separat la nici 3 săptămâni după căsătorie

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în urmă cu 21 de zile, însă deja trec printr-o despărțire. Separarea este una „simbolică”, se presupune, iar asta tocmai pentru a da un avantaj relației lor de iubire și de a face dragostea mai puternică. Cei doi au confirmat despărțirea și au luat decizia de comun acord, convinși fiind că despărțirea aceasta este doar spre binele relației lor.

„Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou.

Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a dezvăluit un apropiat al artistei pentru o publicația străină.

În plus, angajamentele lor profesionale îi obligă să stea despărțiți, iar distanța nu ar face decât să le fie dor mai mult unul de celălalt. Situația este avantajoasă pentru ei și din rațiuni financiare:

„Ei fac o sumă extrem de mare de bani”, notează presa online, întrucât carierele lor generează milioane de euro.

S-au căsătorit în secret

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, după trei luni de logodnă. Ceremonia din Las Vegas a fost una restrânsă, participând doar familia și persoanele apropiate cuplului. Apoi, cei doi au plecat în luna de miere, la Paris, Orașul Iubirii.

Acolo, într-un restaurant, Ben Affleck a fost surprins cu lacrimi în ochi, într-un moment plin de emoție, în care își îmbrățișa proaspăta soție, conform celor care au văzut momentul. Nimeni însă nu a aflat motivul pentru care a reacționat așa actorul, deși au planat semne de întrebare în ce privește potențiale „probleme în paradis”.

În urma separării, Ben Affleck se întoarce în Los Angeles, iar Jennifer Lopez va rămâne în Europa.

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani.

Este o situație de câștig-câștig. Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla”, a mai dezvăluit o sursă, conform presei străine.