Ben Affleck, în lacrimi în timpul cinei cu Jennifer Lopez. Cei doi sunt în luna de miere

Ben Affleck, în lacrimi în timpul cinei cu Jennifer Lopez. Cei doi sunt în luna de miere
Ben Affleck și Jennifer Lopez, în sfârșit căsătoriți

Hollywood-ul a aflat cu întârziere despre căsătoria dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Cei doi luau decizia de a se căsători, în secret, pe 16 iulie. De atunci cei doi proaspăt căsătoriți sunt în luna de miere. Numai că, vedetele nu au scăpat de ochii ageri ai paparazzilor, iar Ben Affleck a fost surprins într-o perioadă plină de emoții în luna de miere alături de Jennifer Lopez, după nunta lor secretă.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, în sfârșit căsătoriți

Celebru actor la Hollywood, Ben Affleck are deja o istorie cu celebra cânăreață de orgini hispanice. Affleck a avut o relație cu Jennifer Lopez între 2002 și 2004. S-au împrietenit pe platoul de filmare al filmului Gigli, în decembrie 2001. Au început o relație romantică în iulie 2002, când Lopez a cerut divorțul de cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd. Relația lor a fost intens mediatizată.

S-au logodit în noiembrie 2002, dar nunta lor planificată pentru 14 septembrie 2003 a fost amânată cu patru zile din cauza „atenției excesive a prese”. Au anulat logodna în ianuarie 2004.

După despărțire, actorul avea să o cunoască pe Jennifer Gardner, partenera sa din filmul de boxoffice, „DareDevil”. Au început să se întâlnească în august 2004, după ce au legat o prietenie pe platourile de filmare ale filmului Pearl Harbor, produs în 2001.

S-au căsătorit la 29 iunie 2005, într-o ceremonie privată în Turks și Caicos. După 10 de an de mariaj, și trei copii, cei doi și-au anunțat public despărțirea în iunie 2015. Ulterior, Ben Affleck a continuat să locuiască într-o casă de oaspeți la casa familiei până la jumătatea anului 2017.

Până la reluarea relației cu Jennifer Lopez, celebrul actor a mai avut o relație scurtă cu o altă actriță în vogă acum la Hollywood, Ana de Armas, recent văzută în producția Netflix, „Gray Man”.

„Am reușit. Dragostea este frumoasă”

În 2021 Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți împreună, după mai bine de 18 ani. Relația lor a mers bine, așa că anul acesta au luat decizia de a se căsători.

Evenimentul a avut loc în secret, pe data de 16 iulie. După intense speculații, actrița a confirmat într-o postare pe blog că au făcut pasul cel mare și au mers la altar în cadrul unei ceremonii discrete în Vegas.

„Am reușit. Dragostea este frumoasă. Iubirea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare.

Exact ceea ce ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala mondială a nunților.”, scria Jennifer Lopez, conform Metro.

Ben Affleck, în lacrimi în timpul cinei cu Jennifer Lopez

După fericitul eveniment, cei doi au plecat în luna de miere, dar nu au scăpat de ochii vigilenți ai reporterilor paparazzi. În aceste zile, Ben Affleck pare să aibă parte de o perioadă plină de emoții în luna de miere. Cei doi, supranumiți Bennifer, s-au căsătorit în Las Vegas la începutul acestei luni, la un an după ce și-au confirmat reîntâlnirea.

Ei nu au pierdut timpul și au plecat direct într-o lună de miere, făcând tot felul de gesturi pe străzile Parisului. Cu toate acestea, se pare că totul a devenit un pic prea mult pentru actorul în vârstă de 49 de ani. Affleck a fost văzut emoționat și în lacrimi la o cină cu noua sa soție.

Paparazzi au reușit să surprindă momentul de lacrimi în timpul unei cine foarte elegantă în fața Turnului Eiffel. Nu se știe ce a dus la lacrimi, dar acestea nu au durat prea mult.

Cei doi au fost fotografiați plimbându-se împreună prin orașul iubirii la scurt timp după aceea, părând mai fericiți ca niciodată.

Bennifer au avut o relație fulminantă după ce și-au anunțat reuniunea de vis din showbiz în primăvara anului trecut.

Urmăriți Playtech.ro și pe