Ce poze pune Jennifer Lopez pe Onlyfans. Mihai Trăistariu e fanul ei: „Nu mergeau pe Facebook”

Ce poze pune Jennifer Lopez pe Onlyfans. Mihai Trăistariu e fanul ei: „Nu mergeau pe Facebook”
Ce poze pune Jennifer Lopez pe Onlyfans. Mihai Traistariu e fanul ei

Ca multe alte vedete de la noi din țară sau din străinătate, Mihai Trăistariu și-a făcut cont pe un site care produce conținut pentru adulți. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ego.ro, fostul solist de la Valahia a vorbit despre ce poze postează Jennifer Lopez și Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase.

De ce și-a făcut fiica lui Ilie Năstase cont pe Onlyfans

Frumoasa Charlotte Năstase și-a surprins, recent, admiratorii de pe rețelele sociale, atunci când a anunțat că și-a făcut cont pe Onlyfans, platformă destinată exclusiv adulților.

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase în vârstă de 32 de ani a decis să-și deschidă un cont pe celebra platformă care poate fi accesat după achiziționarea unui abonament de 5 dolari pe lună.

Mihai Trăistariu este deja un veteran al acestui site și a vorbit exclusiv pentru ego.ro despre decizia lui Charlotte de a se alătura acelei comunități. Artistul este de părere că blondina nu a luat această hotărâre pentru a câștiga mai mulți bani.

„De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: ”Ce, ai înnebunit?”, a vorbit Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

„Nu este exclus să fie și unele vedete care nu vor să se expună!”

Onlyfans ar fi fost conceput, inițial, drept un site de socializare obișnuit. Mihai Trăistariu spune că nu vede nicio problemă în popularizarea platformei, dat fiind că anumite staruri internaționale precum Jennifer Lopez realizează content pentru aplicația menționată.

Solistul spune că J.Lo folosește platforma pentru a pune poze incitante cu ea, precum un picior dezgolit ieșind dintr-o cadă cu spumă.

„Acest site a pornit inițial ca un site de socializare normal, dar e cu bani, plătești o taxă. Mulți și-au făcut și postat poze mai intime, dacă tot e cu taxă și nu au acces minorii.

Trebuie să vii cu cardul, să ai peste 18 ani, ca să nu fie discuții. Văzând că se câștigă bani, vedetele de-a dreptul sexy-porno s-au mutat și ele acolo.

Nu este exclus să fie și unele vedete care nu vor să se expună, pur și simplu au doar acolo cont, nu știe nimeni. Acolo poți să fii și cu pseudonim, nu e musai să te numești cum te numești tu.

Abonamentul e de la 5 dolari în sus, eu mi-am pus doar atât, n-am câștigat sume mari, am zis doar să mut pozele mele în chiloți, ca să nu mai comenteze lumea pe Facebook. Unele fete fac efectiv video mai deocheat, sunt mulți bărbați care stau acolo și se uită, doar acelea fac bani frumoși”.