S-a îmbrăcat în Spider Man la muncă, iar fotografiile au devenit virale: motivul gestului ciudat

Poate ți se pare ciudat, dar un bărbat care lucrează într-o bancă a decis să se costumeze în Spider Man în momentul în care s-au dus la muncă.

Universul Cinematografic Marvel este fascinant și nu este deloc absurd ca unii să ducă fanatismul pentru super eroi la un nivel extrem. Acesta a fost și cazul bărbatului din imaginile alăturate care, spre surprinderea colegilor și a șefilor, s-a costumat în Spider Man pentru a-și desfășura activitatea la birou.

Fanii lui Spider Man vor dezbate pentru mult timp care actor a fost cel mai potrivit în ultimele decenii pentru acest rol. Trecând însă peste aceste detaliu de fond, cineva din Brazilia s-a decis să intre și el în pielea personajului pe parcursul unei zile. În contextul în care nu se sărbătorea Halloween și niciun alt coleg nu s-a costumat în acea zi, este clar că gestul său a fost unul ieșit din comun.

Ideea este că, în condiții normale, un astfel de gest s-ar putea să te lase fără un loc de muncă. Riști ca superiorii tăi să nu guste gluma și, pur și simplu, să te dea afară, mai ales într-un mediu de afaceri precum o bancă. Întâmplarea face că bărbatul din imagine nu avea acest stres. El își dăduse deja demisia cu ceva timp în urmă, iar ziua în care s-a costumat era ultima sa zi în acea firmă. Ca urmare, a vrut să o facă memorabilă și pentru colegii săi, nu doar pentru el.

Toată lumea a fost fascinată de unicitatea gestul, mai ales că nu a mai văzut nimeni un Spider Man care să vorbească braziliană. Galeria cu imaginile din ultima zi de muncă a bărbatului a devenit virală pe internet în momentul în care a fost postată pe imgur de o persoană care se ascunde în spatele pseudonimului ksguille. Nu este foarte clar dacă s-a costumat la birou sau a venit așa de acasă, dar ar fi fost un detaliu interesant.

spiderman la munca

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI