S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani. ”Medicii spun că a contat enorm!” Care este secretul

S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani. ”Medicii spun că a contat enorm!” Care este secretul
S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani

O nouă însănătoșire uluiește lumea medicală din întreaga lume. Un bărbat în vârstă de 95 de ani s-a vindecat în Belgia, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Medicii au rămas uluiți de însănătoșirea bărbatului care a fost chiar într-o stare gravă. Familia bărbatului are și o explicație!

S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani

Nasser Miri, iranian de origine, care a copilărit în timpul celui de Al Doilea Război Mondial şi a supravieţuit epidemiei de rujeolă în ţara natală, în tinereţe, e în centrul atenţiei, în aceste zile, în Belgia. COVID-19 e o boală care, în primul rând, pune în pericol vieţile vârstnicilor.

Nasser Miri a fost sportiv în tinereţe, dar s-a internat în stare gravă în luna noiembrie. Bărbatul a depăşit aşteptările, iar acum se simte excelent, fiind deja acasă. Povestea sa a fost spusă de nepotul lui, Nasser Miri?

Pe data de 19 martie, familia a realizat că bunicul tuşeşte, lucru neobișnuit. După ce a făcut și temperatură, familia l-ainternat pe bărbat, iar medicii i-au făcut testul COVID-19, iar acesta a ieșit pozitiv. Doctorul nu era foarte încrezător în şansele bunicului de supravieţuire. Infecția era serios instalată în corpul bărbatului. În mod neașteptat, bărbatul s-a vindecat!

S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani
S-a vindecat de noul virus, la 95 de ani

”E un miracol, din punctul nostru de vedere”

”Eu cred însă că, în primul rând, sistemul imunitar şi moralul ridicat ajută la vindecare. Bunicul meu are un moral foarte ridicat, e un tip luptător, determinat. Acum, când a fost externat şi se află acasă, bunicul meu are o stare de spirit incredibil de bună. Se simte excelent şi, vă spun sincer, că e mult peste aşteptările noastre! Vorbeşte cu noi, e energic, merge pe picioarele lui şi, de aceea, suntem recunoscători. E un miracol, din punctul nostru de vedere”, a spus nepotul bărbatului.

Cazul iranianului nu este singular. În Italia, a fost o femeie de 95 de ani care a învins boala, aşa cum s-a întâmplat şi cu o iraniancă de 103 ani.

Urmăriți Playtech.ro și pe