S-a terminat. Șefii Kanal D au făcut anunțul oficial

Un serial îndrăgit de publicul Kanal D va lua sfârșit în curând. Telespectatorii vor putea urmări ultimul episod din cele 24 în data de 5 iunie. Ce surpriză pregătește în schimb postul de televiziune? Aflață răspunsul în cele ce urmează.

Kanal D a făcut marele anunț. A ajuns la final

Serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței“, cu Sean Bean (Ned Stark din Game of Thrones) se apropie de marele final, care va avea loc în data de 5 iunie, de la ora 22:00.

După încheierea acestuia, Kanal D va pune la bătaie pentru telespectatori un serial turcesc. Dar, nimic nou deoarece l-a mai dat și în trecut! Vorbim despre  producția „Patria mea ești tu“, cu actorul ce l-a însuflețit pe Suleyman Magnificul (Halit Ergenc).

„Noul“ serial turcesc va debuta pe 11 iunie, de la ora 22:00, iar cei ce nu l-au văzut, sau cei ce vor să și-l reamintească, vor avea prilejul să intre în contact cu drama turcească cu tematică istorică.

Povestea unui serial de excepție

Serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței“ are 24 de episoade, care însumează totalul a trei sezoane. Serialul se constituie într-o impresionantă frescă socială a Italiei secolului al XV-lea, iar premiera lui a avut loc în data de 16 aprilie.

Prin intermediul episoadelor difuzate la Kanal D, telespectatorii au putut face o călătorie impresionantă în Florenţa anului 1469, când tânărul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), şi fratele său, Giuliano (interpretat de Bradley James), au pus bazele unor schimbări radicale de viziune diplomatică şi culturală.

Această mișcare survenită din nevoia de schimbare a dus la un conflict de proporții cu capul unei familii influente din Florenţa, și anume: bancherul Jacobo Pazzi, interpretat în forţa de Sean Bean.

Oponentul numărul unu al lui Lorenzo Magnificul este, în permanență, Pazzi, care îi pune mereu bețe în roate. Din intriga serialului nu au lipsit poveștile de dragoste, trădările, ori turnurile de situație, ce i-au ținut cu sufletul la gură pe cei ce l-au urmărit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI