S-a spânzurat. Ultimul mesaj lăsat de un om de afaceri din România. Ce tragedie

S-a spânzurat. Ultimul mesaj lăsat de un om de afaceri din România. Ce tragedie

Un important om de afaceri din România s-a sinucis! Polițiștii au găsit trupul neînsuflețit în apropierea casei sale din București. Înainte de a comite gestul cumplit, bărbatul a lasat un mesaj de adio pentru cei trei copiii ai săi. Mai multe detalii despre cazul șocant, în continuare.

Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis

Un cunoscut om de afaceri din Bistrița s-a sinucis la câteva ore după ce a provocat intenționat un accident auto. Este vorba despre Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM BN. Trupul neînsuflețit a fost găsit în apropierea locuinței sale din Capitală.

Potrivit apropiaților, bărbatul ar fi fost la a doua tentativă de suicid în ultimele 24 de ore. Acesta ar mai fi avut o încercare de a-și pune capăt zilelor după ce, cu câteva ore mai devreme, a făcut, cu bună știință, un accident rutier din care a scăpat cu viață, alegând-se doar cu răni ușoare.

Pentru că prima tentativă nu a reușit, la câteva ore distanță a mai încercat o dată, spânzurându-se de una dintre schelele de la casa sa din București. Acolo a și fost găsit aproape de miezul nopții.

Se heviculează că motivul care l-a determinat să recurgă la gestul teribil avea la bază problemele unui mariaj nefericit. Deși în plan profesional excela (având mai multe afaceri atât în Bistrița, cât și în București), se pare că problemele din viața personală i-au fost fatale lui Mihai Elian Ulsamer.

În urma sa, trei copii au rămas fără tată.

Mesajul de adio pentru cei trei copiii ai săi

Chiar înainte de a se sinucide, bărbatul a lăsat un mesaj pentru cei mici, în mediul online. Din cuvintele sale reiese că omul de afaceri se gândea deja de ceva vreme la cumplitul act pe care urma să-l comită.

Ultima sa postare pe Facebook prevestea tragedia. Acesta a publicat pe Facebook un mesaj de adio.

„Viața este frumoasă, dar pentru mine…

În special pentru Ema, Andreas și Elsa! Vă iubesc mult de tot!“, se arată în postare.

Mihail Elian Ulsamer Belei a condus, la Bistrița, mai multe firme dintre care Ulsamer Canarias SRL (restaurante, intrată în faliment din 2009) și SC Awa Office SRL care deținea agenția de publicitate Awa Design și ziarul online Bistrița24.ro și în care l-a avut partener pe tatăl său, Mihai Belei, fost căpitan de Securitate până în 1989, după care a fost şeful Serviciului de Paşapoarte Bistriţa-Năsăud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI