Caz șocant. Un primar s-a sinucis. A fost acuzat de hărțuire sexuală și nu a mai rezistat

Caz șocant. Un primar s-a sinucis. A fost acuzat de hărțuire sexuală și nu a mai rezistat
Caz șocant. Un primar s-a sinucis după ce a fost acuzat de viol

Caz șocant! Un primar s-a sinucis după ce i s-au aduse acuze grave de hărțuire sexuală. Bărbatul nu a mai rezistat și a decis să-și pună capăt zilelor.

Un primar și-a pus capăt zilelor la o zi după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Primarul din Seul, care a fost considerat mult timp drfept un candidat ideal pentru alegerile prezidențiale din Coreea de Sud, a decis să-și pună capăt zilelor. Trupul său fără suflare a fost găsit în munți, la o zi după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală, arat AFP. Park Won-soon a fost descoperit în cursul zilei de vineri, 10 iulie, de autorități, la periferia de nord a Seulului. Park a fost oficialul politic de cel mai înalt rang care a avut numele implicat într-un scandal de hărțuire sexuală. Într-o societatea sud-coreeană care a rămas profund rădăcinată în vremurile trecute, mișcarea mondială a femeilor #METOO a pus capăt multor reprezentanți masculini eminenți care au fost eliminați din sistemul unde activau din cauza faptelor lor.

Primarul a lăsat un mesaj de adio, scris de mână, care a fost găsit în reședința sa oficială și care a fost făcut public. Acesta își cerea scuze tuturor, dar în special familiei pentru rușinea la care i-a supus. „Imi pare rau pentru toata lumea”, a scris el, cerând să fie incinerat și ca cenușa să fie răspândită pe mormântul părinților săi.„Imi para rau pentru familia mea, careia i-am cauzat doar durere”, a adaugat el. „La revedere”, a semnat Park Won-soon, în vârstă de 64 de ani, fără să se refere la fapta anume care l-a adus în acest punct.

Un primar s-a sinucis la o zi după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală
Un primar s-a sinucis la o zi după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

#METOO

Secretara sa l-a acuzat cu o zi înainte ca liderul să se sinucidă de hărțuire sexuală. Aceasta a mărturisit că: „m-a hărțuit sexual și a făcut gesturi nepotrivite în timpul programului”, insistând să-l însoțească în camera de dormit de lângă biroul său. După serviciu, angajataa sa a mai adăugat că el îi trimitea „selfie-uri cu el în lenjerie intimă și comentarii obscene.”

  • „Am încercat să uit, suportând frica și o umilire enorme, spunându-mi că era în interesul orașului Seul, al meu și al primarului Park.”
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI