Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semăna leit cu bunicul lui celebru

Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semăna leit cu bunicul lui celebru

La doar 27 de ani, nepotul regelui Rock’n’Roll s-a sinucis. Benjamin Keough este fiul Lisei Marie, fiica lui Elvis Presley.

Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semăna leit cu bunicul lui celebru

Nepotul regelui Rock’n’Roll a fost găsit mort de către autorități ieri, în casa din Clabasas, California. Duminică dimineață, în jurul orei 6:30 poliția din Calabasas a răspuns unui apel prin care se cerea ajutor de urgență. Când autoritățile au ajuns la adresa indicată, au găsit trupul tânărului, mort în urma unei răni fatale provocate prin împușcare cu un pistol. Toate informațiile indică că ar fi vorba de sinucidere.

Conform managerului ei, mama acestuia, Lisa Marie este doborâtă de durere, aceasta îl adora pe Benjamin, dar va trebui să rămână puternică pentru ceilalți copii ai săi, fiica sa Riley și gemenele de 11 ani. Despre fiul muzicianului Danny Keough din căsnicia cu Lisa Marie nu se știu prea multe lucruri, dar presa nu a ratat izbitoarea asemănare dintre el și Elvis. Ben era considerat copia fidelă a bunicului său, ca asemănare, iar Lisa însăși a spus că, atunci când îl vedeau, oamenii îi cereau să facă poze cu el pentru că semăna mult prea mult cu bunicul său.

Benjamin Keough
Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Benjamin semăna leit cu bunicul lui celebru.

Depresia cu care se lupta Benjamin

Despre muzica lui nu s-a scris prea multe chiar dacă în urmă cu 10 ani, Benjamin fusese ofertat cu 5 milioane de dolari de către casa de discuri Universal pentru a lansa 5 albume. Deoarece s-a născut într-o familie care trăia în umbra marelui Elvis dificultatea de a-și creea propriul drum și-a spus cuvântul. Pe de altă parte, în această familie fericirea nu prea a avut loc. Mama lui Benjamin s-a luptat la rândul ei cu depresia, consumul de alcool și droguri, trecând prin patru mariaje ratate și având mari probleme financiare.

Deși familia știa despre depresia cruntă cu care se lupta Benjamin, această veste le-a picat ca un trăsnet.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI