S-a sinucis în apartament! Actrița și-a șocat fanii și familia cu gestul ei necugetat

S-a sinucis în apartament! Actrița și-a șocat fanii și familia cu gestul ei necugetat
Actrița și-a pus capăt zilelor în apartamentul său.

O actriță celebra a fost găsită moartă în apartamentul său. Aceasta și-a pus capăt zilelor, fratele fiind cel care a găsit-o. Până la acest moment nu se știe de ce și-a pus capăt zilelor.

De ce s-a sinucis actrița. Gestul ei i-a șocat pe fani

Pe 14 septembrie, actrița de origine japoneză, Sei Ashina a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Tokyo. Conform publicației The Sun, fratele său este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit. Moartea actriței în vârstă de 36 de ani a fost confirmată depoliția din Tokyo, dar și de compania sa de management.

Sei Ashina a devenit celebră pe plan internațional cu rolul său în filmul ”Silk”. Ea a jucat în acest film din 2007 alături de Keira Knightley și Michael Pitt.

Nu se știe motivul pentru care și-a luat viața

Până în acest moment, nu este clar de ce actrița japoneză a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Frumoasa Sei Ashina nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

Totodată, reprezentanții acesteia au spus că situația este sub investigație și fac un apel către presă să respecte durerea familiei și de asemenea să evite întrebările.

Succesul actriței japoneze

Sei Ashina, pe numele real, Igarashi Aya, s-a născut în 1983 și a crescut în Fukushima. Când era doar o adeolescentă s-a mutat la Tokyo, unde a început o carieră ca model. Debutul ei în lumea filmului, a avut loc în seria de dramă din 2002 „Tokyo Broadcast System A Tale Of Happiness” (Shiawase no Shippo).

După ce a făcut parte din mai multe proiecte de film și televiziune, actrița a obținut cel mai mare rol al său în „Silk”, o adaptare a romanului cu același nume al autorului italian Alessandro Baricco.

Actrița de origine japoneză Sei Ashina a fost de asemenea, celebră,populară și a fost numită personajul principal în serialul american Revenge, care a rulat pe ABC timp de patru sezoane în perioada 2011-2015, potrivit Cancan.

Actriță japoneză, Sei Ashina
S-a sinucis în apartament! Gestul necugetat al actriței a șocat fanii și familia

Ce roluri a mai avut Sei Ashina

În anul 2010, Ashina a jucat în drama lui Kazuya Konaka, “Nanase: The Psychic Wanderers”, iar apoi în seria “Aibo: Tokyo Detective Duo”. Totodată, Sei Ashina a dat voce pentru rolul Emily Thorne din serialul american “Revenge.”

Decesul actriței Sei Ashina este ultimul dintr-o serie de sinucideri neașteptate în rândul celebrităților din Japonia, inclusiv a actorului Haruma Miura și a vedetei Hana Kimura.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI