S-a frecat cu coji de banane timp de 10 minute. Ce a descoperit apoi e genial

S-a frecat cu coji de banane timp de 10 minute. Ce a descoperit apoi e genial
Truc bio cu coji de banane. Efectele sunt spectaculoase

În propria locuință găsim câteva produse ce ne pot salva timp și bani. O tănără a descoperit o metodă genială pentru ten după ce s-a frecat timp de 10 minute cu coji de banane. Efectul este uluitor!

Cum te ajută cojile de banane. Efectele sunt spectaculoase

Trucurile bio, simple și ieftine sunt la mare căutare în ultima perioadă. Produsele de comerț sunt scumpe, iar, de multe ori, ele nu își fac treaba așa de bine cum ar trebui. Aici intervin anumite ingrediente ce se găsesc în casele tuturor românilor.

Machiajul este, de foarte multe ori, o plăcere, dar și o provocare imensă în momentul în care trebuie să fie îndepărtat. Produsele cosmetice pot să ducă la îmbătrânirea pielii dacă nu se aplică un demachiant foarte bun.

Există foarte multe variante în magazine, dar substanțele ce sunt folosite pot să aibă un efect dăunător asupra pielii. Uneori, ele nu îndepărtează machiajul așa cum trebuie sau pur și simplu poți observa că îți fac rău, apărând mai multe zone roșii.

Cojile de banane, ajutorul de nădejde al femeilor

Din fericire, există mai multe trucuri bio prin care poți scăpa de produsele cosmetice greu de îndepărtat. O să observi că tenul tău o să fie hidratat și strălucitor fără prea mult efort, folosind doar produse simple ce se regăsesc în bucătărie!

Bananele sunt folosite în tot felul de măști pentru față sau păr, dar puțini știu faptul că efectele uluitoare pot să fie vizibile dacă se folosesc cojile de banane pentru demachiere. Trucul bio te va salva de la multe probleme!

Cojile de banane pot îndepărta murdăria și machiajul. Tot ce trebuie să faci este să adaugi puțin ulei de măsline pe interiorul unei coji pentru a te asigura că o să ai parte de un ten strălucitor și curat, fără a folosi alte produse.

Truc bio pentru demachiere. Tenul tău o să fie schimbat total

Substanțele nocive din cosmeticele folosite, murdăria, praful și transpirația îți pot distruge tenul. Este necesar să te asiguri că fața ta va avea parte de îngrijirea necesară pentru a nu se lupta cu roșeața, petele sau coșurile ce sunt extrem de neplăcute.

După ce ai adăugat ulei de măsline pe coaja unei banane, masează bine fața. Clătește cu apă rece pentru a te asigura că scapi de orice impuritate rămasă și repetă acest truc de cel puțin trei ori pe săptămână pentru ca tenul tău să fie mult mai hidratat.

Urmăriți Playtech.ro și pe