S-a dezbrăcat în fața juriului de la PRO TV. Cum a reacționat Mihai Petre

Prima seară de vineri din februarie marcată de Românii au Talent vine cu foarte multe surprize, unele extreme, altele amuzante sau foarte controversate, mai ales că este vorba de o emisiune vizionată și de către copii.

S-a dezbrăcat în fața juriului de la PRO TV

Unul dintre concurenți le-a oferit celor din public, dar și telespectatorilor, momente unice, pe scena talentelor. Bărbatul s-a dezbrăcat complet, în fața camerelor de filmat. A fost vorba despre o reprezentație așa cum nu s-a mai văzut, chiar în prima ediție din Românii au Talent, sezonul 10.

Concurentul din prima ediție le-a prezentat telespectatorilor un număr care a debutat ca unul de magie, dar l-a scurt timp s-a transformat în total atceva. Bărbatul a rămas complet dezbrăcat, în fața Andrei, a lui Mihai Petre, a lui Florin Călinescu și Andi Moisescu. Dar i-a făcut pe jurați să râdă, alături de cei din public, pentru că a fost un număr cât se poate de inedit.

S-a dezbrăcat în fața juriului de la PRO TV. Cum a reacționat Mihai Petre
Concurentul s-a dezbrăcat complet, în cadrul emisiunii de pe PROTV

Spre finalul momentului artistic, concurentul care i-a impresionat în mod cert pe telespectatori, datorită curajului de care a dat dovadă, a uimit și mai mult. Acesta și-a acoperit părțile intime doar un șervețel, sub care stătea și o ceașcă de cafea, iar pentru a le dezvălui asta tuturor, tânărul s-a ajutat și de o dronă.

Cum a reacționat Mihai Petre

Nu a fost singurul astfel de moment care a șocat, la Românii au Talent. Un alt bărbat le-a oferit mari emoții juraților, după ce a efectuat un număr de contorsionism, ce părea a fi foarte dureros, bazat pe reacțiile juraților. Smiley și Pavel Bartoș s-au arătat foarte uimiți de talentul de care a dat dovadă cel care a rămas în costumul lui Adam în doar câteva secunde. Bărbatul s-a dezbrăcat într-un timp record, iar din sală se puteau auzi hohote de râs, pentru că multora nu le venea să creadă că într-adevăr asistau la așa ceva.

Reacțiile celor aflați la masa juriului au fost pe măsură, pentru că atât Mihai Petre, cât și Andi Moisescu au avut replici pentru bărbatul gol pușcă din fața lor. Pe tot parcursul momentului, Andra nu și-a putut stăpâni hohotele de râs.

”Nu mai am nimic de zis! Un zece perfect! Talent!”, a spus Mihai Petre.  ”O să râzi, dar chiar da!”, a fost și reacția lui Andi Moisescu.