Florin Călinescu a înjurat, după numărul unei profesoare de religie. Ce a făcut pe scena Românii au Talent

Florin Călinescu a înjurat în prima ediție din sezonul 10 al emisiunii Românii au Talent. Juratul a vrut să le ofere tuturor un motiv să se amuze, dar nu a fost un moment chiar pe placul tuturor. Mai mult, în seara de vineri, pe 7 februarie, pe scena talentelor au urcat deja foarte mulți concurenți ce au pregătit numere inedite.

Florin Călinescu a înjurat, după numărul unei profesoare de religie

Sezonul 10 din Românii au Talent a fost așteptat cu sufletul la gură de către fanii emisiunii. Prima ediție a debutat cu puțin timp în urmă, dar nu fără incidente sau momente controversate. Au existat concurenți talentați care i-au lăsat pe jurați fără cuvinte, însă, la rândul lor și cei de la masa juriului ajung să uimească. Un astfel de episod a fost oferit de către Florin Călinescu. Juratul nu s-a putut abține și a înjurat în cadrul show-ului de la PROTV, fiind cenzurat de către postul de televiziune.

Florin Călinescu a înjurat, după numărul unei profesoare de religie. Ce a făcut pe scena Românii au Talent
Juratul de la Românii au Talent a fost cenzurat pentru că a înjurat, după ce pe scenă fusese o profesoară de religie

Ce a făcut pe scena Românii au Talent

Florin Călinescu a rostit cuvintele ce nu pot fi reproduse, din motive evidente, la scurt timp după ce pe scenă se desfășurase un moment artistic oferit de către o profesoară de religie. Femeia pe nume Mihaela a dansat alături e Mihai Petre, iar juratul pare că s-a distrat pe cinste. Așa cum se poate vedea și-n imagini, concurenta a avut foarte multă energie și s-a dovedit a fi pe placul colegului de emisiune al lui Florin Călinescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A făcut cel puțin 10 pași diferiți! Și cu 3 de DA a mers și mai departe ??

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Vedeta de televiziune a decis să împărtășească o scurtă poveste plină de anecdote, despre divinitate, odată cu prezența profesoarei de religie în cadrul emisiunii concurs. Doar că, printre cuvintele rostite de Florin Călinescu în acele clipe au fost strecurate și două înjurături, de care cu siguranță fanii vor ține cont și-l vor taxa pe jurat. Totuși, acestuia i-au scăpat cuvintele urâte când spectatorii se așteptau mai puțin, mai ales că mărturisea în fața camerelor de filmat despre cum s-a întâlnit cu Dumnezeu.