George i-a șocat pe jurații Românii au Talent. Andi Moisescu: ”Închidem emisiunea aici!” FOTO

George a fost printre primii concurenți din ediția de vineri seară, pe 7 februarie, din Românii au Talent. Tânărul și-a dovedit calitățile unice, dar i-a luat pe nepregătite pe cei de la masa juriului. Totodată, nici cei din public nu au fost tocmai prea încântați de o asemenea reprezentație. Mulți dintre cei din public au fost surprinși de modul în care s-a afișat bărbatul de culoare, în primele minute ale show-ului PROTV.

George i-a șocat pe jurații Românii au Talent. Andi Moisescu: ”Închidem emisiunea aici!” FOTO

Cei de la masa juriului Românii au Talent au văzut foarte multe momente unice în anii de experiență, pe care i-au acumulat în spatele emisiunii PROTV. Totuși, odată cu fiecare sezon, există noi concurenți ce reușesc să surprindă. Cel mai bizar astfel de moment a putut fi urmpărit în seara de vineri. Sezonul 10 din Românii au Talent a debutat la 20:30 pe postul de televiziune. Andra, Florin Călinescu, Andi Moiescu, dar și Mihai Petre, au reacționat pe măsură atunci când au asistat la pregătit de George.

George i-a șocat pe jurații Românii au Talent. Andi Moisescu: ”Închidem emisiunea aici!” FOTO
Concurentul de la Românii au Talent i-a luat pe nepregătite pe jurați, prin momentul său de contorsionism

A fost vorba despre un număr de contorsionism și dans, pe care bărbatul l-a pregătit pentru momentul său din cadrul emisiunii. Totuși, actul a fost unul care a inclus și mișcări ceva mai extreme, de aceea a fost considerat nepotrivit pentru viitorul show-ului. Nici jurații nu au rămas indiferenți în fața acelor scene, dar nici cei din public, care și-au acoperit fața, cât priveau spre momentul artistic ce se desfășura.

„Eu nu pot să îmi leg șireturile și tu vii așa aici. Nu mai știu cu ce fac pipi de multe ori. De asta rămâne pământul nelucrat”, a putut fi auzit cum spune Florin Călinescu.  ”Închidem emisiunea aici!”, a fost reacția lui Andi Moisescu. „Asta e de un 10 perfect. E altceva față de ce a, văzut până acum”, a completat Andra. „După ce că ești cum ești mai vii și cu șarpele la tine!”, mai spus Călinescu, în emisiunea de la PROTV.