S-a aflat vârsta la care oamenii înșală des. Primele semne care îți dau partenerul de gol

S-a aflat vârsta la care oamenii înșală des. Primele semne care îți dau partenerul de gol
Adevărul despre relațiile extraconjugale. Când înșală oamenii cel mai des

Există mai multe motive pentru care unele persoane aleg să trăiască o poveste de dragoste pasageră în timp ce sunt căsătorite. Fie că intervine rutina, dorința sau plăcerea de a experimenta, se pare că sunt foarte mulți oameni ce au legături extraconjugale. Totuși, la ce vârstă înșală oamenii cel mai des? Ce îl dă de gol pe partenerul tău atunci când iubește pe altcineva?

Vârsta la care oamenii înșală cel mai des. Nimeni nu se aștepta la această veste

Un nou studiu american a explicat că infidelitatea este de blamat în proporție de 92%, fiind cea mai criticată problemă de către persoanele ce au participat la sondaj. Totuși, acest lucru nu i-a oprit pe acești oameni să nu aibă parte de relații extraconjugale, ba dimpotrivă. 16% dintre persoanele căsătorite au declarat că au avut cel puțin o aventură de la începutul mariajului, iar cei trecuți de 55 de ani au cauzat cele mai multe probleme atunci când vine vorba despre înșelat.

General Social Survey a realizat în fiecare an, începând cu 1991, un sondaj pentru ca să evidențieze problema acestor relații pasagere din timpul mariajului. Mai multe persoane au fost nevoite să răspundă la întrebarea: ‘Ați avut vreodată relații sexuale cu altcineva decât soțul sau soția în timp ce ați fost căsătorit/ă?’.

După ce au analizat toate datele, specialiștii și-au dat seama că începând cu 2000, persoanele trecute de vârsta de 55 de ani au fost cele mai predispuse la a înșela în timpul mariajului. Se pare că oamenii cu vârstele cuprinse între 60 și 79 de ani au avut cea mai mare rată din studiu privind relațiile extraconjugale.

Semnele ce îl dau de gol pe partenerul tău. Cum îți dai seama ce se petrece în căsnicie

Totuși, cum îți dai seama că partenerul trăiește o altă poveste de dragoste? În timp ce este foarte normal ca anumite cupluri să își sincronizeze programul, dacă un partener începe acest obicei din senin ar trebui să fie ridicate câteva semne de întrebare. Dacă partenerul pare dintr-o dată extrem de interesant de momentul în care ajungi acasă, este foarte posibil ca acesta să aibă pe altcineva.

Când vine vorba despre infidelitate, există șanse mari ca apropiații partenerului să știe ce se întâmplă în viața lui, de fapt, explică psihologul Paul Coleman, potrivit Best Life Online. Dacă acești amici devin din ce în ce mai reci cu tine sau atitudinea lor se schimbă fără niciun fel de explicație, trebuie să te întrebi dacă nu cumva mai este cineva în poveste.

În timp ce fiecare om își dorește să aibă parte de un partener ce se îngrijește, există o linie subțire între sport și înșelat. Foarte multe persoane încep să aibă grijă de siluetă și să se mențină din ce în ce mai bine în speranța de a menține interesul partenerului din relația extraconjucală. Mai mult, mersul la sală poate să fie folosit și ca o scuză.

Dacă partenerul își păzește bine laptopul sau telefonul, este foarte posibil ca acesta să ascundă ceva. Cei ce se iubesc cu altcineva își folosesc dispozitivele mai des ca înainte și încep să aibă grijă de ele ca și cum viața lor ar depinde de această activitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI