Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt bărbații-rebeli ai horoscopului

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt bărbații-rebeli ai horoscopului
Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt bărbații-rebeli ai horoscopului

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt bărbații-rebeli ai horoscopului? Fidelitatea este un factor foarte important în orice relație, el trebuie respectat pentru ca cei doi să se înțeleagă cât mai bine, fără conflicte. Din păcate, este cunoscut faptul că sunt bărbați ce nu pot fi fideli doar unei singure persoane. Desigur, nu doar ei sunt cei care pot călca strâmb în relație.

Anumite studii arată că aproximativ 50% dintre bărbații  căsătoriți sau care sunt implicați într-o relație serioasă, se angajează în relații extraconjugale. În unele relații, mai devreme sau mai târziu, bărbații ajung să cunoască o a treia femeia și atunci este comisă infidelitatea. Văzute toate aceste statistici, astrologii au decis să facă un top al celor mai afemeiate zodii.

Cele mai afemeiate zodii

  • Berbec

Berbecul este una dintre cele mai afemeiate zodii. Cu greu se poate abține atunci când o femeie îi face avansuri, mai ales dacă este și pe placul lui. Mereu caută pe cineva, este într-o continuă „vânătoare”. Nu se gândește la consecințe pe moment, începe să realizeze ce a făcut după ce a călcat strâmb, când este prea târziu. La început, îi pare rău că a făcut această alegere, dar trece imediat peste și o ia de la capăt. Cei din zodia Berbec sunt născuți pentru a cuceri, iubesc să filtreze cu alte persoane.

  • Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni este un aventurier, mereu caută noi experiențe cu noi oameni. Există situații în care poate avea mai mult de două relații în același timp. Este greu să ai încredere în el. Te poți trezi oricând singură din simplul motiv că s-a îndrăgostit peste noapte de altcineva. Gemenii au capacitatea de a iubi două persoane în același timp, mai ales în aceeași perioadă. Sunt deschiși spre distracții și adrenalină mereu. Datorită acestor lucruri, Gemenii sunt printre cele mai afemeiate zodii din horoscop.

  • Leu

Și bărbații din zodia Leu intră la capitolul „cele mai afemeiate zodii”. Motivul este foarte simplu, rezistă extrem de greu și sunt foarte sensibili la avansurile făcute de femei. Cei din zodia Leu au mereu nevoie de atenție și să fie admirat, apreciat. Dacă nu poate găsi aceste lucruri la partenera actuală, le caută în altă parte. Desigur, acesta nu este motiv de înșelat. La fel ca și celor din zodia Berbec, le pare rău pe moment dar își revin repede.

Bărbații rebeli ai horoscopului

  • Balanță

Fără nici un fel de discuție, bărbații din zodia Balanță sunt unii dintre cele mai infideli bărbați. Are capacitatea de a umbla cu două femei în același timp fără remușcări. Amanta de care nu se poate despărți și soția pe care o adoră. Sunt foarte nehotărâți în ceea ce îi privește viața amoroasă și dețin recorduri la aventuri amoroase.

  • Scorpion

Punctul sensibil al bărbaților din zodia Scorpion este sexualitatea lor debordantă. Pentru acest lucru sunt recunoscuți. Tentația este mare atunci când sunt puși în fața unei decizii ce le poate pune în pericol relația, iar de cele mai multe ori fac alegerea greșită și cedează. Dacă sunt prinși în fapt, caută mereu scuze.

  • Săgetător

În cazul în care ai o relație cu un săgetător, ar fi bine să te aștepți la orice din partea lui. Îi plac aventurile cu femei pe care abia le-a cunoscut. Nu vede asta ca fiind o problemă gravă. Iar, în cazul în care este prins, va da vina pe amanta, susținând că ea a insistat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI