S-a aflat după 40 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea

S-a aflat după 40 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea

În România anilor 70-80 a fost una din cele mai prolifice perioade, din punct de vedere artistic, iar principalii exponenți ai acelei perioade, printre mulți alții, au fost doi dintre cei mai iubiți artiști, Angela Similea și Florin Piersic.

S-a aflat după 40 de ani între cei doi artiști

Pentru o lungă perioadă de timp, la acea vreme, s-a vehiculat ideea că ar forma un cuplu, cu toate că amândoi erau implicați, fiecare, într-o altă relație. Angela era într-o relație cu olandezul Jan Hilgen, în timp ce Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeleș. Până de curând totul a rămas la nivelul de zvon sau bârfă. Recent, celebrul actor, Florin Piersic a povestit de perioada în care mergeau împreună în turnee, dar și despre inevitabila apropiere dintre cei doi și în spatele cortinei.

”Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a povestit actorul Florin Piersic.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea

Pe cât de frumoși erau amândoi, pe atât de intensă era chimia dintre cei doi atunci când apăreau pe scenele din țară sau în diversele emisiuni la postul național de televiziune, și de aici și zvonurile despre cei doi că ar forma un cuplu. Angela, la rândul ei în cartea auto-biografică ”Angela – cântec şi rugă”, a dedicat un capitol în care povestește de perioada în care cei doi formau un cuplu pe scenă, dar a recunoscut că au avut o relație intensă pentru o perioadă de timp, dar niciunul dintre ei nu era pregătit să renunțe la partenerul deja existent din viețile lor.

S-a aflat după 40 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea
S-a aflat după 40 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și Angela Similea

”Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit Angela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI