12 iul. 2020 | 19:33

S-a aflat câți bani câștigă Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct, venituri foarte mici

Monden
S-a aflat câți bani câștigă Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct, venituri foarte mici
Cât mai durează, de fapt, telenovela Vulpița de la Acces Direct. Viorel i-a dat de gol pe cei de la Antena 1

Mirela Vaida a avut un profit mic în ultimul an de activitate al firmei sale. Vedeta TV organizează evenimente private în care ea apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, fiind însoţită de o trupă de acompaniment, precum şi de una de dansatoare.

Câți bani câștigă, de fapt, Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct are venituri mici

Mirela Vaida a devenit celebră ca prezentatoare a unui show matrimonial, însă mai este implicată și în alte proiecte. Are o colaborare cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, dar susține și spectacole la evenimente private, vedeta TV fiind însoţită de o trupă de acompaniment şi de una de dansatoare.

Astfel, Mirela Vaida, care realizează în prezent emisiunea Acces Direct de la Antena 1, are o firmă prin care îşi derulează afacerile, Eventure Company  SRL, dar rezultatele nu au fost prea bune în ultimi ani. Firma lui Mirela Vaida a înregistrat pierderi în 2013 şi 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (în 2015), 8.298 de lei (în 2016) şi 11.096 de lei (în 2017). Eventure Company  SRL, în 2018, a înregistrat un profit de 84.633 de lei.

2017, un an bun pentru firma Mirelei Vaida

Din păcate pentru Mirela Vaida, ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, pentru 2019, arată că Eventure Company  SRL a înregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decât cel din 2017. Tot anul trecut, Mirela Vaida a mai înființat o firmă, Miral Expert Events SRL.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a fost într-un scandal imens după ce Emily Burghelea, asistenta TV de la Acces Direct a demisionat în direct, dezvăluind că Viorel o bate regulat pe Vulpița. Mirela Vaida și-a ieșit din fire de față cu toată lumea din platou și a cu ou și cu oțet pe frumoasa ei colegă.

Scandal mare la Acces Direct

A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor.

Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol”, au declarat surse din apropierea emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily Burghelea de față cu toți colegii

Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva în direct, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc.

Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă”, au mai dezvăluit sursele.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro