Emily Burghelea a dat lovitura după demisia de la Acces Direct. Câte propuneri are după scandalul din emisiune

Emily Burghelea, plină de oferte de colaborare

Emily Burghelea înflorește, de când a plecat din Antena 1. Scandalul pe care l-a declanșat după plecarea ei de la Acces Direct se pare că nu o afectează mai deloc. Ba, din potrivă, după ce și-a spus punctul de vedere popularitatea ei a explodat, iar câștigurile sale au crescut substanțial.

Emily Burghelea, plină de oferte de colaborare

Emily Burghelea a fost asistenta Mirelei Vaida, la Acces Direct, până în ziua când a spus că nu mai suportă să ascundă violențele la care este supusă Vulpița de către Viorel, soțul ei. Asistenta a lăsat să se înțeleagă că toată lumea din Antenă știa de aceste violențe domestice, dar nimeni nu a spus nimic deoarece de-acum celebrul cuplu de la Acces Direct atrage publicul ca magnetul, iar audiențele sunt foarte mari.

Ei bine, după plecarea din Antenă, mulți se întreabă cum ăți câștigă existența Emily Burghelea. Tânăra este bine-merci. Fanii au dat năvală pe conturile ei de socializare, dar urmăresc cu atenție și vlogg-urile ei. Odată cu fanii, au venit și noi și multe reclame la diferite produse, care îi rotunjesc bine de tot veniturile.

Emily Burghelea, plină de oferte de colaborare
Emily Burghelea, plină de oferte de colaborare

Tânăra își rotunjește veniturile din promovarea de produse

“Emily nu pare afectată de întregul scandal și nici de faptul că a fost dată în judecată. Are avocat și oricum e liniștită că spune că deține probe pentru tot ce a declarat și că nu a mințit cu nimic. Procesul merge mai departe, ea își vede de viața ei și de contractele de promovare pe care le are și care nu sunt puține.

Și-a crescut vlogul mult, youtube-ul, are contracte de promovare pentru diverse produse, cu diferite firme și chiar câștigă bine. Iar de când a plecat de la “Acces Direct”, are și mai multe propuneri de colaborare de promovări”, susțin surse din anturajul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI