Mirela Vaida a luat foc când a aflat asta! Ce a anunțat Vulpița de la Acces Direct despre noul iubit

Mirela Vaida a luat foc când a aflat asta! Ce a anunțat Vulpița de la Acces Direct despre noul iubit

Cu doar câteva minute înainte de a intra în direct, Veronica a făcut un gest care l-a lăsat fără cuvinte pe Viorel. Dorește să plece înapoi la Blăgești, ieșind, astfel, și din serialul ”Vulpița și Viorel” de la ”Acces Direct”, i-a înmânat cheile de la apartament soțului ei, apoi i-a declarat: „Am pe altcineva. Vreau să divorțez”.

Vulpița de la Acces Direct, cu gânduri de ducă. „Am pe altcineva. Vreau să divorțez”

Ediția din 9 iulie a emisiunii ”Acces Direct” a început cu lacrimi, dar și cu un anunț. Vulpița a izbucnit în plâns, afirmând că nu vrea nici măcar să mai intre în platou alături de soțul ei. De altfel, nici nu mai dorește să fie strigată pe nume, până ce nu divorțează. Ulterior, cei doi au anunțat ce s-a întâmplat în spatele camerelor, înainte de a intra în emisiune.

Mirela Vaida a luat foc când a aflat asta! Ce a anunțat Vulpița de la Acces Direct despre noul iubit
Veronica dă Bucureștiul pe Blăgești. Tânăra și-a găsit un nou iubit în satul natal, în care vrea să revină cât de curând

 

  • „Ia zi și mie un motiv, acum. Da…Și tu ce faci?
  • Ia-ți-le, acum, în secunda doi. Între noi s-a terminat tot. Eu am plecat. Nu mă mai cicăli. Îți dau cheile, că nu mai sunt eu șefa. Nu mai vreau să locuiesc cu tine. Eu vreau să divorțez de tine, am pe altcineva și mă duc la Blăgești”, a fost discuția dintre cei doi protagoniști ai telenovelei sătești.

Însă, surprinzătoare nu este declarația Veronicăi, tânăra afirmând de multe luni încoace că nu mai vrea să fie împreună cu Viorel, ci că ar avea pe altcineva din Blăgești, tocmai după ce spusese că Bucureștiul este rampa ei de lansare. Cât despre noul pretendent, Vasile, acesta are doi copii și o parteneră cu care stă în prezent, dar pe care o va da deoparte atunci când Veronica, cu care are de gând să se însoare, se va întoarce acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI