S-a aflat adevărul despre grădinița pe care Pepe și Raluca se ceartă. Cine a cumpărat-o, de fapt

S-a aflat adevărul despre grădinița pe care Pepe și Raluca se ceartă. Cine a cumpărat-o, de fapt
Mărul discordiei, grădinița. Pepe și Raluca Pastramă au o dispută grea de dus

„Gândind prin prisma unui părinte, am făcut-o ca pentru copiii noștri”, declara Pepe într-un interviu din 2017 pentru Antena Stars, imediat după ce el și soția Raluca au deschis grădinița. Deși atunci părea că afacerea va prinde contur, fiind prima în care cuplul a investit, iată că, în final, pare a fi cea care i-a adus cel mai mult unul împotriva celuilalt.

Dispută încrâncenată pe grădinița privată. Pepe nu apare în acte, dar are un as în mânecă

În primăvara anului 2017, Pepe a cumpărat cu credit vila socrului său, la prețul de 450.000 de euro. O lună mai târziu, împreună cu soția sa, a deschis porțile afacerii. Este vorba de o grădiniță privată pe care cuplul a botezat-o cu numele celor două fiice ale lor, ”Rosa Maria”.

„A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, explica Pepe la acea vreme.

Inițial, vila avea 11 camere și 10 băi, așa după reconfigurare s-a creat spațiu suficient pentru a adăposti micii locatari. „Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta e cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti vor să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, completa cântărețul.

Declarații din interior

Astăzi, familia închegată de odinioară s-a destrămat. Urmează procesul de partaj, care, deși inițial părea că se va desfășura într-un mod pașnic, se preconizează a se încheia cu scandal, la fel cum a devenit divorțul lor în ultimele săptămâni.

Cei doi se războiesc acum la tribunal pentru grădiniță. Raluca este de părere că trebuie să îi revină în totalitate, în timp ce Pepe are pretenții la jumătate din afacere, după ce a investit 200.000 de euro, bani pe care solistul i-a luat cu împrumut pentru amenajarea spațiului.

„În acte, Pepe nu figurează cu vreun statut, însă el poate dovedi implicarea în acest proiect cu ajutorul altor acte doveditoare, care l-ar putea ajuta să fie despăgubit”, au povestit pentru Click! apropiaţi ai familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI