Ruby și-a dezvăluit un secret intim. De ce doarme cu chiloții pe cap, de fapt

Ruby și-a dezvăluit un secret intim. De ce doarme cu chiloții pe cap, de fapt
Ruby, secret intim: doarme cu chiloții pe cap. Motivul

Ruby a avut o apariție uimitoare pe rețelele de socializare, acolo unde s-a afișat la primele ore ale dimineții, în așternuturi, cu lenjeria intimă pe cap. Artista a inventat o nouă modă având un motiv ”întemeiat”.

Ruby, secret intim. Doarme cu chiloții pe cap. Motivul

Cântăreața are o relație foarte strânsă cu fanii ei, fiind zilnic aproape de aceștia, postând și arătându-le diferite aspecte din viața ei, dar și răspunzându-le la întrebări. Solista este apreciată îndeosebi pentru naturalețea cu care se comportă pe rețelele de socializare, unde apare nemachiată, nearanjată și chiar și în așternuturi.

De această dată, ea s-a filmat având pe cap o pereche de chiloți. Conform spuselor sale, celebra cântăreața doarme mereu așa, fiindcă în acest mod se ferește de lumina care îi pătrunde în cameră, prin ferească, dimineața. Explicația ei a stârnit hohote de râs.

„Bună dimineața! S-a trezit dulceața! Curioși ce e în capul meu? Vreți să știți? Poate crede cineva că nu am nimic în cap. Să-mi trimiteți un premiu, după ce v-am dat ideea asta, pentru că tocmai v-am schimbat calitatea somnului. Cum fac să dorm bine?

Secretul este că imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 05:00 și cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii”, a spus ea pe Instagram.

Perfecțiunea cu ajutorul bisturiului. Artista și-a operat doar nasul și sânii

„Foarte drăgălașă, veselă. Și-a operat nasul și sânii. Nasul chiar cred că a fost o alegere bună. Este un nas fin, mai mic, cu vârful ușor mai proiectat. Și machiajul e diferit. Eu le spun și pacientelor care îmi arată poze în care ar accede că sunt machiate. E o metodă nechirurgicală și make-up-ul, care funcționează foarte bine. A fost o alegere înțeleaptă. Chiar îi stă foarte bine. De altfel, și operațiile și le asumează, se încadrează în decor, ca să zic așa.

Am votat, e bine. În principiu, tot ceea ce este foarte, foarte tras, foarte mare, foarte mult, nu recomand. Sunt paciente care vor să-și ridice excesiv ochii, sânii. Noi recomandăm unele proporții, căci sunt măsurători precise. Nu vrem să arătăm prea întins, prea tras”, Elena Marin, medic chirurg estetician.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI