Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”

Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”
Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”

Roxana Nemeș, concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor România a fost dintotdeauna o persoană asumată. Ce explicaței a dat frumoasa artistă când a fost surprinsă în timp ce făcea amor.

Frumoasa Roxana Nemeș a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un episod fierbinte pe care, cu siguranță, îl va ține minte mereu. Artista a fost surprinsa în cele mai fierbinți ipostaze, în timp ce făcea sex. Imaginile cu ea în timp ce își satisfăcea iubitul, au ajuns pe internet la vremea respectivă, mai exact în anul 2011. Doar că vedeta nu s-a pierdut cu firea, ci a avut o explicație la care nu se aștepta nimeni.

Cel care a filmat-o pe Roxana Nemeș la vremea respectivă, se pare ca a fost chiar unul dintre foștii ei iubiți. Doar că Roxana și-a asumat întâmplarea, a reacționat cât se poate de matur și a recunoscut că a fost vorba despre un fost iubit de al ai, referindu-se la persoana care a filmat-o. Întâmplare a avut loc în anul 2011, iar imaginile cu ea în timp ce făcea amor au ajuns pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit.

S-a întâmplat la 18 ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, a povestit Roxana Nemeș în urmă cu câțiva ani.

Cine este Roxana Nemeș

Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie, la începutul anului, de iubitul ei Cătălin Hagină, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.Cu toate că își doresc o nuntă, se pare că marele eveniment nu s-a putut încă înfăptui din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Însă, relația dintre cei doi este una foarte solidă și se pare că își doresc să facă marele pas și au în plan să devină și părinți. Cântăreață își dorește să devină maă de băiat, atunci când va veni momentul.

Roxana Nemeș participă în cadrul emisiunii Survivor România 2021 și face parte din echipa Faimoșilor. Recent, artista a fost propusă pentru eliminare, însă, nu a fost votată, astfelc ă pentru blondină competiția din Republica Dominicană continuă. În calitate de concurentă este convinsă că poate câștiga competiția acerbă la care participă.

Vedeta a mai participat și la o alta emisiune de la Kanal D, mai exact în „Bravo ai stil”, și  se pare că îi place mult lumina reflectoarelor.

Roxana Nemeș are vârsta de 31 de ani si este de origine din Târgu Mureș. Cântă încă de la grădinița, iar la vârsta de opt ani a intrat în corul școlii. Frumoasa blondină a cochetat și cu modelingul, urmând cursurile școlii de modelling „Costin Mărculescu”.