26 ian. 2021 | 08:05

Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”

Monden
Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”
Roxana Nemeș, filmată în ipostaze rușinoase. Fanii au aflat adevărul: ”Toată lumea face acest lucru”

Roxana Nemeș, concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor România a fost dintotdeauna o persoană asumată. Ce explicaței a dat frumoasa artistă când a fost surprinsă în timp ce făcea amor.

Frumoasa Roxana Nemeș a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un episod fierbinte pe care, cu siguranță, îl va ține minte mereu. Artista a fost surprinsa în cele mai fierbinți ipostaze, în timp ce făcea sex. Imaginile cu ea în timp ce își satisfăcea iubitul, au ajuns pe internet la vremea respectivă, mai exact în anul 2011. Doar că vedeta nu s-a pierdut cu firea, ci a avut o explicație la care nu se aștepta nimeni.

Cel care a filmat-o pe Roxana Nemeș la vremea respectivă, se pare ca a fost chiar unul dintre foștii ei iubiți. Doar că Roxana și-a asumat întâmplarea, a reacționat cât se poate de matur și a recunoscut că a fost vorba despre un fost iubit de al ai, referindu-se la persoana care a filmat-o. Întâmplare a avut loc în anul 2011, iar imaginile cu ea în timp ce făcea amor au ajuns pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit.

S-a întâmplat la 18 ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, a povestit Roxana Nemeș în urmă cu câțiva ani.

Cine este Roxana Nemeș

Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie, la începutul anului, de iubitul ei Cătălin Hagină, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.Cu toate că își doresc o nuntă, se pare că marele eveniment nu s-a putut încă înfăptui din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Însă, relația dintre cei doi este una foarte solidă și se pare că își doresc să facă marele pas și au în plan să devină și părinți. Cântăreață își dorește să devină maă de băiat, atunci când va veni momentul.

Roxana Nemeș participă în cadrul emisiunii Survivor România 2021 și face parte din echipa Faimoșilor. Recent, artista a fost propusă pentru eliminare, însă, nu a fost votată, astfelc ă pentru blondină competiția din Republica Dominicană continuă. În calitate de concurentă este convinsă că poate câștiga competiția acerbă la care participă.

Vedeta a mai participat și la o alta emisiune de la Kanal D, mai exact în „Bravo ai stil”, și  se pare că îi place mult lumina reflectoarelor.

Roxana Nemeș are vârsta de 31 de ani si este de origine din Târgu Mureș. Cântă încă de la grădinița, iar la vârsta de opt ani a intrat în corul școlii. Frumoasa blondină a cochetat și cu modelingul, urmând cursurile școlii de modelling „Costin Mărculescu”.

 

 

PlaySport
Incredibil din ce câștigă Livia 150.000 de euro pe zi! La 19 ani e cea mai tânără miliardară din lume
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Cum a reușit un bărbat să stea gratis timp de 5 ani într-un hotel celebru din New York
Cancan.ro
Îl recunoști?! Cine este cerșetorul din imagine, de fapt? Cândva, era un artist îndrăgit de mulți români
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Istoricul Armand Goșu: “Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”
Romania TV
Theo Rose ŞI-A ÎNŞELAT IUBITUL! Vedeta a recunoscut tot: "Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros!"
Capital.ro
Pierdere ireparabilă pentru România. S-a stins o valoare imensă a țării. Adio, maestre!
EVZ.ro
Doliu în cultura românească. A murit un nume reprezentativ
Adevarul
O pisică gestantă a venit singură la ușa spitalului. Medicii veterinari au ajutat-o să nască VIDEO
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
Irina Deleanu a acceptat să vorbească despre avansurile primite: "Dincolo de 'carcasă', mai e și altceva!"
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
ANALIZĂ. Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă ne pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Nu răspunde așa la telefon. Poate fi o escrocherie care costă
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
INTERDICȚIE în România. Greșeala pentru care poți lua amendă de 600 DE LEI
Capital.ro
Zece ponturi utile pentru românii care vor să economisească bani. Cele mai eficiente obiceiuri pentru a spune bani deoparte
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
HALEP l-a DAT AFARĂ! E SCANDAL din NOU! Nimeni nu se aștepta
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O mai știi pe Tatiana Final Boss? Cum arată tânăra celebră pe TikTok, după ce a slăbit radical
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro