Faimoasa de la Survivor România a leșinat în timpul probei. Momente îngrozitoare la Kanal D, a venit ambulanța

Faimoasa de la Survivor România a leșinat în timpul probei. Momente îngrozitoare la Kanal D, a venit ambulanța
Majda, a avut nevoie de intervenția medicilor

Popularul show Survivor România 2021 este în plină desfășurare, difuzat de Kanal D. Au fost și momente tensionate între concurenți, dar și momente dramatice. Unul din aceste momente dramatice au avut-o în centrul atenției pe Majda, din echipa Faimoșilor.

Majda, a avut nevoie de intervenția medicilor

Fosta colegă a lui Cristi Brancu, Majda Aboulumosha, a decis să-și încerce și ea rezistența în cadrul noului show Survivor România 2021, difuzat de cei de la Kanal D. A intrat în echipa Faimoșilor, alături de Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan. Din echipa mai fac parte Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

În cel mai recent episod din Survivor România 2021, din păcate, Majda a avut probleme de sănătate ce au necesitat intervenția medicilor. Deși considerată una din cele mai puternice concurente din echipa faimoșilor, Majda a resimțit oboseala, stresul și lipsa hranei.

Fanii show-ului au putut observa starea concurentei, aceasta de altfel, le spusese colegilor de echipă, înainte de una din probe că nu se simte bine. Deși, inițial, Majda a vrut să participe la probă, a fost nevoie de intervenția medicilor, care i-au interzi să mai participe. În timpul probei i s-a făcut rău, colegii de echipă intervenind imediat, ducând-o pe Majda pe brațe la medic.

”Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. N-am cum, că cedez punctul după. (…) Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu intru. Dar am vomitat doar apă așa și ușor galben. Suc gastric? Nu știu, mă doare rău de tot aici (n.r stomacul).

Dar nu de la început, dar mă duc. Adică le simt foarte amorțite (n.r buzele), nu știu de ce. De azi-noapte cred că mă doare.”, i-a mărturisit Majda medicului.

Vedeta s-a pregătit intens pentru Survivor România 2021

Majda este considerată una din cele mai puternice concurente din show, iar asta, conform celor povestite de ea, se datorează antrenamentelor asidue făcute înainte de startul competiției. Antrenorul vedetei, Alexandr Florescu povestea că Majda i-ar fi cerut un regim dur de antrenamente, pe care le-a și urmat de altfel. Înainte de startul Survivor România 2021, Majda declara:

“Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipa și simt că o să luptăm împreună să fie bine. Sper din suflet că emoția că pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”,spune Majda Aboulumosha despre Survivor România.

Urmăriți Playtech.ro și pe