Cătălin Moroșanu a sărit la Roxana Nemeș și Alexandra Stan. Cui i-a băgat mâna în gât la Survivor România 2021 VIDEO

Cătălin Moroșanu a sărit la Roxana Nemeș și Alexandra Stan. Cui i-a băgat mâna în gât la Survivor România 2021 VIDEO
Cătălin Moroșanu a sărit la Roxana Nemeș și Alexandra Stan

Fanii emisiunii Survivor au avut parte de o scenă mai puțin obișnuită în cadrul emisiunii. Femeile și bărbații concurenți la Survivor au făcut două tabere diferite. Din cauza situației tensionate, Cătălin Moroșanu a sărit la Roxana Nemeș.

Scena în care Moroșanu a sărit la Roxana Nemeș și o altă concurentă

Tensiunea acumulată îi face pe anumiți concurenții ai emisiunii Survivor să facă gesturi extreme. Prin prisma unei situații care se înrăutățește pe zi ce trece, în episodul de astăzi se poate observa o reacție  mai puțin obișnuită. Femeile și bărbații din cadrul emisiunii nu se mai înteleg deloc. Acest lucru a dus la o ieșire de-a lui Moroșanu. Sportivul își iese din minți și se năpustește asupra colegelor sale.

Având în vedere recompensa, Moroșanu sare la Alexandra Stan și Roxana Nemeș. Motivul acestei ieșiri ar fi performanțele slabe de care concurentele dau dovadă. Femeile îi acuză pe bărbați de misoginism. Tot acestea îi acuză pe concurenți că nu le dau credite în competiție. Situația nu este una pe măsura Alexandrei Stan care face acuzații dure printre lacrimi.

”Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, spune Alexandra Stan.

În ediția de astăzi, Faimoșii și Războinicii vor avea o luptă dură. Meciul de recompensă pune ambele echipe în situația de a depune mari eforturi pentru trecerea probelor.

Cu cât sunt plătiți concurenții Survivor

Emisiunea Survivor România 2021 a debutat în forță sâmbăta trecută. A reușit să strângă aproximativ 2 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Sumele mari cu care sunt plătite vedetele de la Faimoșii sunt mai puțini cunoscute de către fanii emisiunii. Momentan, s-a aflat doar câți bani primesc concurenții din această echipă. Unul dintre cei mai scumpi concurenți este Jador.

Cântărețul a revenit la postul care l-a făcut celebru când a participat la emisiunea Puterea Dragostei. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său real, a încheiat contractul cu Kanal D în care este stipulată o plată deloc neglijentă. Jador a reușit să negocieze contractul la sânge obținând 4.500 de euro pe săptămână. Acesta este ferm convins că după emisiune se va întoarce un alt om.

“Mi-am dorit să întru în competiţia Survivor România 2021 pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu.

Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador în cadrul emisiunii.

Urmăriți Playtech.ro și pe