Cine este Roxana Nemeș, vedeta de la Survivor cu imagini interzise. Scandalul monstru în care a fost implicată

Cine este Roxana Nemeș, vedeta de la Survivor cu imagini interzise. Scandalul monstru în care a fost implicată
Trecutul Roxanei Nemeș. Cine este faimoasa de la Survivor România

Roxana Nemeș este parte a echipei Faimoșilor de la ”Survivor România”. Deși nu de mult și-a terminat socotelile cu ”Bravo, ai stil”(BAS), vedeta a decis să-și testeze limitele în alt cadru, așa că a acceptat o nouă provocare din partea Kanal D. Artista a fost subiectul unor discuții fără sfârșit în cadrul show-ului de modă, colegele sale amintind de o întâmplare din trecutul ei, ce a ajuns la acea vreme pe prima pagină a ziarelor de cancan.

Roxana Nemeș, miezul unui scandal amoros în 2011. Vedeta de la Survivor a fost urmărită și la BAS de întâmplare

Roxana Nemeș are 31 de ani și este născută în Târgu Mureș. A început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să fie parte a corului școlii. Tânăra a participat și la câteva prezentări de modă înainte de a se lansa în muzică.

Anii au trecut, iar Roxana a debutat în showbiz prin apariția ei la rubrica ”Fata de la pagina 3”, pozând ulterior și pentru revista ”Playboy”. Între timp, vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

Aceasta s-a aflat în mijlocul unui scandal amoros, în 2011, când au apărut mai multe imagini cu ea în timp ce făcea dragoste cu iubitul ei de atunci. Roxana a fost filmată în timpul partidei de iubire, apoi înregistrarea a ajuns pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă.

A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana, în urmă cu câțiva ani.

Motivele pentru care a participat la Survivor? 

„Eu mă știu o tipă foarte luptătoare, foarte ambițioasă. Indiferent că simt că nu mai pot și nu-mi mai simt picioarele, eu merg cu capul înainte. Survivor, pentru mine, înseamnă depășirea limitelor. Sunt foarte curioasă și îmi doresc să-mi demonstrez mie cât de luptătoare sunt”, a declarat Roxana Nemeș înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

„Am ajuns la Survivor pentru că mi-a plăcut extrem de mult ideea în sine, această provocare. Îmi doresc să-mi demonstrez mie cât de puternică sunt și, nu în ultimul rând, publicului de acasă. Sunt o tipă foarte ambițioasă și îmi doresc, mă gândesc, să ajung până în finală sau chiar în finală, de ce nu? Doamne ajută! Îmi doresc enorm să fim uniți noi. Succes și vouă, și nouă! Doamne ajută!”, s-a introdus aceasta colegilor, ajunsă deja pe meleagurile exotice.

Urmăriți Playtech.ro și pe