Roxana Nemeș, atac la Elena Marin. A spus adevărul despre concurenta Survivor 2021: ”Se victimizează prea mult”

Roxana Nemeș, atac la Elena Marin. A spus adevărul despre concurenta Survivor 2021: ”Se victimizează prea mult”
Roxana Nemes, atac la Elena Marin

Scandalurile nu se mai opresc la Survivor România. După ce Cătălin Moroșanu a recunoscut că nu ar ieși nici măcar la o cafea cu Zanni, Roxana Nemeș a intervenit cu un atac la adresa Faimoasei Elena Marin. Se pare că frumoasa blondină nu este de acord cu atitudinea celebrei dansatoare, despre care susține că se victimizează foarte mult.

Roxana Nemeș, atac la Elena Marin

Roxana Nemeș a fost eliminată, acum câteva săptămâni, de la Survivor România, la recomandarea medicilor. Primul Consiliu de urgență din Republica Dominicană a anunțat plecarea artistei, din cauza unor probleme de sănătate. Întoarsă de ceva timp în România, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a vorbit despre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor, împărtășindu-și opinii cu fanii ei de pe Instagram.

Întrebată ce părere are despre reaprinderea conflictului mai vechi dintre Zanni și Elena Marin, Roxana Nemeș pare să-i fi luat partea trapperului, acuzând-o pe dansatoarea Andreei Bălan de faptul că se victimizează mult prea tare.

„Nu e o fată rea! Dar din cauza faptului că trage cu dinții să rămână, se victimizează prea mult și e obositoare. Părerea mea”, a scris frumoasa blondină pe InstaStories.

În ceea ce-i privește pe Sebastian Chitoșcă și Jador, artista a avut păreri diametral opuse legate de foștii ei coechipieri. În timp ce pe Jador îl admiră pentru faptul că știe să facă show, despre Sebi cântăreața a declarat că este un om manipulator.

„Jador e un băiat cu un suflet foarte mare, dar îl ia gura pe dinainte. Ahh și știe foarte bine să facă show. Ceea ce e important ca artist. Sebastian Chitoșcă vrea să manipuleze, dar nu prea îi iese”, a completat artista pe Instagram.

Logodnicul Elenei Marin îi ia apărarea dansatoarei în fața lui Zanni

Andrei, bărbatul care o va duce la altar pe Elena Marin, sare în apărarea logodnicei sale, acuzându-l pe Zanni de faptul că are o problemă personală cu Faimoasa dansatoare. Iubitul Elenei este de părere că Zanni încearcă să o demoralizeze pe vedetă, numind-o slabă, pentru a-și ascunde propriile minusuri și perioada mai proastă din ultima săptămână de joc.

„Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni.

Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin, exclusiv pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI