27 feb. 2021 | 14:38

Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor România 2021. Adevărul despre competiție și ce a văzut acolo

Monden
Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor România 2021. Adevărul despre competiție și ce a văzut acolo
Roxana Ghita, eliminata de la Survivor Romania 2021

Războinicii au pierdut un om puternic. De ce a plecat Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. Adevărul despre competiție și ce a văzut acolo. Roșcata a declarat tot, după ce a plecat din Republica Dominicană. Motivul pentru care medicii i-au spus să plece, urgent, acasă.

Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor România 2021

Zi tristă pentru Roxana Ghiță. Războinica a părăsit competiția Survivor România în lacrimi, după ce a muncit din greu pentru a demonstra că își merită locul în concursul din Republica Dominicană. Una dintre cele mai îndrăgite și simpatizate concurente ale celui mai dur și solicitant reality-show produs în România, Războinica roșcată a fost nevoită să părăsească Survivor din cauza unor probleme medicale care i-au scurtat drumul în competiție.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a fost cel care a făcut anunțul vineri seară, după ce Faimoșii au propus-o spre eliminare pe artista Roxana Nemeș.

„Survivor România este o experiență care vă transformă, vă autodepășiți, dureri fizice, mentale încetează când intrați pe traseu, însă există și limitări naturale. Pentru unul dintre concurenții Survivor România drumul se oprește în această seară. Decizia finală a medicului în cazul acestui concurent este să părăsească competiția. Nu mai poate continuă și motivele sunt medicale. Este vorba despre Roxana Ghiță”, a fost mesajul lui Daniel Pavel la Consiliu.

Reacția Roxanei Ghiță, când a fost nevoită să se despartă de colegii ei

Roxana Ghiță și-a luat rămas bun de la colegii săi Războinici și de la toată echipa de la Survivor România, cu ochii în lacrimi și profund emoționată de momentul părăsirii competiției. Deși ar fi dorit să lupte până la capăt, hotărâtă să demonstreze cât este de luptătoare, medicii au tras un semnal de alarmă în privința problemelor de sănătate pe care sportiva le-a întâmpinat în timpul probelor. Ajunsă acasă, Roxana Ghiță a postat un mesaj sensibil pe contul ei de Instagram:

„Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și din păcate, nu aș putea să ma refac într-o emisiune de tipul Survivor, pentru că condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva psihic și să fii capabil să îndepliniști psihic și să treci peste orice barieră și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului.

Parcursul meu din concurs, sper eu că va avea un rol destul de mare. O să fac un live în care mă puteti întreba lucruri, pentru că m-ați făcut cea mai fericită prin susținerea asta și vă mulțumesc tuturor. M-am dezobișnuit foarte tare de telefon și sper că pot să fiu activă pe platforme de social media, dar momenan este o promisiune foarte mare de făcut. O luam încet și o să fie bine”, a mărturisit fosta Războinică Roxana Ghiță pe Instagram.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro