Roxana Ciuhulescu îi face praf pe CRBL și pe Cătălin Zmărăndescu. Ireal ce le-a transmis

Roxana Ciuhulescu îi face praf pe CRBL și pe Cătălin Zmărăndescu. Ireal ce le-a transmis
Roxana Ciuhulescu ii face praf pe CRBL si pe Catalin Zmarandescu. Ireal ce le-a transmis

Conflictele izbucnite, în ultima vreme, la Survivor România 2022 i-au surprins și pe foștii concurenți ai competiției ce se desfășoară în Republica Dominicană. Roxana Ciuhulescu nu s-a putut abține și a reacționat vizavi de comportamentul adoptat de CRBL la Survivor 2022. Ce a zis fosta Faimoasă despre fostul ei coechipier.

Roxana Ciuhulescu, despre cele mai grele momente la Survivor România 2022

Roxanei Ciuhulescu i-a fost extrem de greu la Survivor România 2022, fiind măcinată de dorul de familia ei de acasă.

Mamă devotată și extrem de responsabilă, vedeta a fost solidară cu Andreea Tonciu, ambele exprimându-și tristețea și dorința de a reveni alături de familiile lor.

Deși a avut probleme de sănătate la Survivor, pe Roxana Ciuhulescu a întărit-o gândul la familia de acasă.

„Acum sunt liniștită, m-am întors de la Survivor, lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Era distrusă când am plecat, am plâns cu o noapte înainte. Mi-a fost foarte greu să mă despart de ei, nu am fost niciodată atât de mult plecată.

Nu puteam să vorbesc cu ei și să îi văd. Ești plecat, bine, dar îi auzi la telefon, tehnologia a evoluat, ne vedem prin video, dar acolo am fost departe de ei din toate punctele de vedere și a fost o perioadă foarte grea.

„Sincer, problemele de sănătate nici nu le-am mai luat în calcul, suferința sufletească a fost mult mai mare.

Nu pot să zic că mi-a fost greu pentru că am suferit de foame, de frig sau de răutatea coechipierilor, însă dorul de ei m-a terminat.

Îmi era frică să închid ochii și să dorm pentru că îi visam și mă trezeam cu fața plină de lacrimi”, a povestit Roxana Ciuhulescu, exclusiv pentru ego.ro.

Roxana Ciuhulescu, despre conflictele lui CRBL de la Survivor 2022

Fosta Faimoasă s-a declarat dezamăgită de reacțiile lui CRBL față de colegii săi de echipă de la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu susține că artistul s-ar fi schimbat din cauza condițiilor grele de supraviețuire pe care au trebuit toți să le îndure.

Pe de altă parte, atitudinea lui Cătălin Zmărăndescu nu ar fi surprins-o, deoarece cei doi sportivi au avut tangențe în trecut, cunoscându-se de foarte mulți ani.

„Cred că din cauza foamei, oamenii se transformă. Nu e vorba numai de ei. Poate și eu am fost altfel. Suferința, că era de dor sau foame, pe toți ne-a transformat și a scos la iveală ce era cel mai rău din noi. De exemplu, eu am fost mare fan CRBL.

Mi-a plăcut și îmi era drag de el, deși nu am avut niciodată o relație apropiată. Ne știam din spațiul public și îi trimiteam an de an mesaje când era ziua lui de naștere. În momentul în care am fost împreună la Survivor, acolo ceva s-a scurtcircuitat.

Pe mine m-a dezamăgit. Pe Zmărăndescu îl știam din circuitul KO, știam ce „poamă” este, cu el sunt obișnuită, dar CRBL a fost o mare dezamăgire pentru mine. S-a încheiat acest capitol.”, a completat vedeta pentru sursa citată.