Roxana Ciuhulescu, eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor. Ce s-a întâmplat cu fosta Faimoasă de la Survivor EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu, eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor. Ce s-a întâmplat cu fosta Faimoasă de la Survivor EXCLUSIV
Roxana Ciuhulescu, eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor

Nici bine nu a revenit din jungla din Republica Dominicană, că Roxana Ciuhulescu, fosta concurentă de la Survivor 2022, este supusă altor probe. De această dată, probe de rezistență la locul de muncă, la Ministerul Tineretului și Sporturilor (MTS), unde, în decurs de o săptămână, se pare că ea ar fi primit 3 decizii de detașare, la un alt loc de muncă. Una în județul Maramureș, la Direcția pentru Sport Maramureș, alta, care anula prima decizie și cea de-a treia, în care era înștiințată că este detașată la Direcția pentru Sport a Municipiului București.

Roxana Ciuhulescu, eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor

Fosta concurentă de la Survivor este funcționar public și până să participe, în show-ul de supraviețuire de la PRO TV, se ocupa de comunicarea și imaginea ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Lucrurile s-au schimbat însă după revenirea Roxanei Ciuhulescu de la Survivor, când ea ar fi fost înștiințată că este mutată de la comunicarea cabinetului ministerial, la cea a Ministerului Tineretului și Sporturilor. De la ministru, la minister, dar în aceeași ogradă.

Surse din MTS spun că ministrul Novak nu a rămas nicio clipă fără consilieri. O avea în continuare pe Ionela Roșca Nedelea și a angajat-o pe Eveline Păuna, om de comunicare care a mai fost consilier secretar de stat în Ministerul Culturii, apoi la Ministerul Turismului și la Ministerul Economiei. Din păcate, după nicio lună, Eveline Păuna și-a înaintat demisia, mulțumind într-un mesaj transmis ziariștilor din presa sportivă pentru colaborarea frumoasă.

Unde lucrează acum Roxana Ciuhulescu

La finele lui martie, după ce Eveline Păuna și-a anunțat demisia, Roxana Ciuhulescu a primit un nou ordin de la Minister. Ea era anunțată că este detașată și că în 4 zile trebuie să se prezinte la noul său post de comunicare, aflat în județul Maramureș. Cu doi copii acasă, unul în pragul încheierii ciclului gimnazial și altul la grădiniță, “faimoasa” de la Survivor a refuzat detașarea și, din informațiile noastre, ar fi transmis acest lucru celor de la Resurse Umane, din minister și apoi Agenția Națională al Funcționarilor Publici.

Două zile mai târziu, printr-un nou ordin, ministrul Novak anula decizia de mutare a Roxanei Ciuhulescu în Maramureș și după o zi de pauză, o detașa pe fosta sa consilieră de imagine, la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Respectiv, în așa numitul „batalionul de detenție” al angajaților MTS, cei care nu sunt în grațiile ministrului, unde fosta “Faimoasă” de la Survivor lucrează în prezent, la departamentul Achiziții.

Pe holurile din minister, subiectul Ciuhuleasca este discutat în șoaptă, pe la colțuri. Mulți spun că înlăturarea oamenilor de comunicare din MTS ar fi fost declanșată de seria materialelor apărute de presă, care l-au avut în prim plan pe actualul ministru.