Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu, la marea finală Survivor România. Ce vor face în Republica Dominicană EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu, la marea finală Survivor România. Ce vor face în Republica Dominicană EXCLUSIV
Roxana Ciuhulescu, CRBL Si Catalin Zmarandescu, la marea finala Survivor Romania. Ce vor face in Republica Dominicana

Marea finală Survivor se apropie. Programată pe data de 31 mai, aceasta îi va avea, ca spectatori, pe toți concurenții eliminați până acum. Astfel că, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, CRBL, Cătălin Zmărăndescu și ceilalți își vor face bagajele, iar săptămâna viitoare își vor lua zborul spre Republica Dominicană.

Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu se întorc împreună în Republica Dominicană

După ce și-au aruncat cuvinte grele atât în timpul show-ului, cât și după ce s-au întors acasă, Roxana Cihulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu se vor întoarce împreună în Republica Dominicană, săptămâna viitoare.

Aceștia nu vor zbura însă singuri, ci însoțiți de toți ceilalți concurenți care au fost eliminați, pentru a participa, ca spectatori, la marea finală Survivor, programată pe data de 31 mai.

„Mă pregătesc să plec la finala de la Survivor, în Republica Dominicană, săptămâna viitoare. La probe mai participă doar finaliștii. Probabil vom sta vreo 3-4 zile. Noi vom merge doar ca spectatori”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru playtech.ro.

Aceasta nu ne-a ascuns nici faptul că a fost atât de încântată de Republica Dominicană, încât își dorește ca pe viitor să se întoarcă acolo cu întreaga sa familie.

 „Mă gândesc să merg în vacanță cu copiii acolo, în Republica Dominicană, locația e superbă. Acum voi pleca singură, nu aveam cum să mergem toți”, a completat aceasta.

Cătălin Zmărăndescu despre Roxana Ciuhulescu: „Ești îmbârligătore”

Înainte de a ieși din competiție, Roxana Ciuhulescu s-a arătat deranjată de comportamentul lui Cătălin Zmărăndescu, întrucât făcea gălăgie atunci când ea dorea să mai doarmă. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele în fața camerelor.

„Ești îmbârligătoare, este foate urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură, ca să nu dau din mâini”, a spus Zmărăndescu.

„Tu ești pârâcea grupului”, a completat CRBL.

Ce a spus Roxana despre CRBL

Fosta Faimoasă a spus, la rându-i, despre CRBL, că pentru ea a reprezentat o mare dezamăgire. Mai mult, ea a susținut că acesta s-a schimbat din cauza condițiilor grele de supraviețuire pe care au trebuit toți să le îndure.

În ceea ce privește atitudinea lui Cătălin Zmărăndescu, aceasta a completat că nu ar fi surprins-o, deoarece cei doi sportivi au avut tangențe în trecut, cunoscându-se de foarte mulți ani, și știa ce fel de „poamă” este.

A chefuit la nunta fostului său șef

Roxana speră ca la întoarcerea din Republica Dominicană să se poată muta, cât mai repede, cu familia sa, în noua lor casă.

„Încă nu este gata, s-au întârziat finisarea lucrărilor, mai trebuie să așteptăm”, ne-a mai spus aceasta.

Înainte de marea finală de la Survivor, Roxana Ciuhulescu a petrecut împreună cu soțul său, Silviu Bulugioiu, la nunta lui Ionuț Stroe, fostul ministru TS, nimeni altul decât fostul său șef, al cărei consilier a fost.

Cu un week-end înainte, vedeta cu cele mai lungi picioare din România fusese împreună cu întreaga sa familie, pe litoral.