12 dec. 2022 | 17:37

Roxana Ciuhulescu, amendă pentru că a depășit viteza legală. Cu cât a fost depistată: „Ca să râdă și câinii de mine” EXCLUSIV

Monden
Roxana Ciuhulescu, amendă pentru că a depășit viteza legală. Cu cât a fost depistată: „Ca să râdă și câinii de mine” EXCLUSIV
„S-ar putea să nu mai exise vreo femeie cu atâtea permise” -Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este, incontestabil, vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Dacă nu știai, este femeia-șofer unicat. Are aproape toate categoriile de permis auto și niciodată nu a avut carnetul suspendat. Totuși, potrivit propriilor mărturisiri făcute de fosta participantă la Survivor pentru Playtech Știri, ea a luat de-a lungul timpului și ceva amenzi în trafic. Amenzile au fost doar pentru că a depășit cu câțiva kilometri limita de viteză.

Roxana Ciuhulescu, șofer de la 19 ani

Roxana Ciuhulescu este fostă participantă la Survivor și fosta prezentatoare a emisiunii „Pro Motor”, de la Pro TV. A fost pasionată încă din copilărie de mașini, iar după ce și-a luat permisul, la vârsta de 19 ani, nu s-a lăsat până nu a devenit până și șofer pe autobuz.

Și-a luat până și atestatele, a condus și tractor, singurele mijloace de transport pe care n-a exersat deloc fiind tramvaiul și troleibuzul, potrivit propriilor mărturisiri făcute în exclusivitate pentru playtech știri.

„Știu toate drumurile ca-n palmă, dar folosesc aplicațiile să-mi arate traseul cel mai puțin aglomerat. Am permis de la A la D plus E, și am și atestatele profesionale. Am condus și tractoare, acum nu mai am ocazia.

Nu am condus troleu. Nu am atestat, nu am nici de tramvai, ci doar de autobuz. Astea cred că se iau de la RATB. Am făcut un test, am luat o linie de la RATB pe autobuz.

S-ar putea să nu mai exise vreo femeie cu atâtea permise. Am mai întâlnit o tipă pe care o chema tot Roxana, avea A-ul, B-ul și C-ul, nu avea D-ul, pentru autobuze”, ne-a mărturisit vedeta, care în prezent este angajată la Direcția pentru Sport a Municipiului București.

„Era limita de 50 de kilometri pe oră, eu aveam 53”

Roxana nu ne-a asuns faptul că încearcă să fie un șofer model în trafic, dar chiar și așa nu a scăpa fără amenzi de circulați, de-a lungul anilor.

„Am luat amenzi, dar din astea penibile. Era limita de 50 de kilometri pe oră, eu aveam 53, ca să râdă și câinii de mine. În rest sunt foarte atentă.

Eu sunt șofer profesionist. Sincer, mi-ar fi și rușine ca persoană publică să mă dau în stambă în circulație. Am totuși o educație și un bun simț.

N-am avut niciodată permisul suspendat, conduc de la 19 ani”, a completat aceasta.

Roxana Ciuhulescu: „Soțul meu are un CV impresionat”

Altfel, Roxana Ciuhulescu își susține soțul care va candida pentru fncția de președinte al Federației Române de Automobilism. Vedeta ne-a mai spus că parenerl său de viață are un CV impresionat, fiind manager la multe companii multinaționale:

„Silviu va candida la funcția de președinte al FR de Automobilism. Soțul meu are peste 30 de ani de automobilism. Alegerile vor fi la începutul anului viitor, încă nu e stabilită data.

Eu nu am vrut să candidez. Acolo trebuie un om pregătit ca Silviu. Nu am atâta experiență să-mi pot asuma o asemenea funcție. Mi-am văzut tot timpul lungul nasului.

Soțul meu are un CV impresionat, pe lângă experiența din motor sport. A fost manager la multe companii multinațonale.”, ne-a mai declarat Roxana Ciuhulescu.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Soluția care alungă muștele din casă instantaneu. Metodă testată
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro