Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mâna medicilor. „Eram anchilozată, nu mă mai puteam deplasa”. Interviu EXCUSIV

Roxana Ciuhulescu a ajuns pe mâna medicilor. „Eram anchilozată, nu mă mai puteam deplasa”. Interviu EXCUSIV
Roxana Ciuhulescu, detalii despre starea de sănătate.

Roxana Ciuhulescu și frumoasa sa familie s-au mutat în casă nouă, în zona de Nord a capitalei. Vedeta a depus efort și a ajuns la spital din cauza unor dureri insuportabile de spate, care au necesitat tratament. „Am discopatie” a mărturisit aceasta pentru impact.ro. Fosta prezentatoare tv se reface în aceste zile la munte.

Roxana Ciuhulescu, detalii despre starea de sănătate: ce a pățit vedeta?

Roxana Ciuhulescu a ajuns din nou pe mâna medicilor, după problemele avute din cauza participării sale la Survivor, când s-a ales cu o ruptură de menisc și ligament încrucișat, care necesită operație, intervenție chirurgicală pe care fosta prezentatoare tv o tot amână, pentru rezolvarea altor probleme. De data aceasta, Roxana a acuzat dureri dureri insuportabile de spate, motiv pentru care a avut nevoie de consult de specialitate.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”, ne-a mărturisit aceasta.

S-a mutat în casă nouă

Roxana s-a mutat recent, în casă nouă, în zona de Nord a capitalei și s-a resimțit în urma efortului depus.

„Ne-am mutat și am avut o perioadă foarte încărcată. Dimineața la birou, după amiaza am fost ocupați cu casa. Am muncit pe rupte. Am cărat de toate”, ne-a mai spus aceasta. Potrivit celor mărturisite, pentru calmarea durerilor, vedetei i s-a prescris un calmant foarte puternic.

Prin ce peripeții a trecut

Odată cu mutatul în „căsuța în care există multă iubire”, după cum a descris aceasta noua locuință, Roxana și-a pierdut telefonul.

„Eram conectată cu apelurile și pe ceas. Auzeam când sună, dar nu știam unde e telefonul, ca să răspund. Îmi alunecase într-o cutie”, ne-a mai povestit vedeta cu cele mai lungi picioare din România.

Vacanță sacrificată

Fană a călătoriilor cu familia peste hotare, Roxana a fost însă nevoită să-și sacrifice vacanța de vară, din cauza mutatului în noua locuință.

„Nu am fost nicăieri. Am profitat doar de aceste zile libere, ca să megem la munte. Nu suntem pe Valea Prahovei, ci la munții Iezer Păpușa. Aceasta este vacanța noastră”, a completat aceasta.

Nevoită să se opereze

Roxana Ciuhulescu are încă de tras după participarea sa la Survivor. Eliminată mai repede decât se preconiza de la show-ul concurs de la Pro TV, pe considerente medicale, după ce a fost luată cu salvarea și dusă la spital, după doar două săptămâni și jumătate de competiție, vedeta cu cele mai lungi picioare din România s-a întors în România, unde a resimțit dureri la genunchi. Nu putea pune piciorul jos, motiv pentru care și-a făcut RMN.

Diagnosticul a fost crunt, chiar dacă aceasta bănuia cam care va fi pronosticul medicilor. Fosta prezentatoare tv, angajată în prezent la MTS, va avea nevoie de intervenție chirugicală pentru refacerea articulațiilor, în ciuda recuperării făcute, după ce s-a ales cu o ruptură de menisc și ligament încrucișat. Aceasta ne-a mărturisit că se va opera, dar nu în viitorul apropiat, întrucât o eventuală intervenție chirurgicală necesită cel puțin trei luni pentru recuperare.