Roxana Ciuhulescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor 2022: ‘Nu aș vrea să repet’. Ce probleme de sănătate are EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu, primul interviu după eliminarea de la Survivor 2022: 'Nu aș vrea să repet'. Ce probleme de sănătate are EXCLUSIV
Vedeta a acordat un interviu in exclusiv

Roxana Ciuhulescu a intrat în cursa pentru marele premiu de la Survivor în postura de favorită, dat fiind faptul că aceasta a practicat o serie de sporturi extreme și avea o condiție fizică de invidiat. Nu a fost însă să fie, iar vedeta cu cele mai lungi picoare din România a fost eliminată pe considerente medicale, după ce a fost luată cu Salvarea și dusă la spital. Despre cât de greu i-a fost în Republica Dominicană, despre experiența trăită la Survivor, și nu numai, Roxana Ciuhulescu a vorbit într-un interviu exclusiv, pentru playtech.ro.

A slăbit mult și se află în perioada de recuperare

 Cum te simți după ce te-ai întors acasă?

Roxana Ciuhlescu: Sunt extrem de obosită, dar foarte fericită că sunt acasă, din punct de vedere fizic nu mai puteam continua competiția. Pe lângă durerile fizice, m-am uscat de dorul familiei, la propriu și la figurat. Am slăbit mult însă, nu asta este problema mea cea mai mare. Acum sunt în perioada de recuperare, îmi ling rănile, cum s-ar zice și las să se așeze tot ce s-a întâmplat.

Fiecare zi acolo a trecut foarte greu, minutele parcă erau ore, zilele parcă erau săptămâni. Depărtarea asta a fost chinuitoare, mi-a făcut sufletul praf. Și poate că totul ar fi fost mai ușor dacă noi, Faimoșii, am fi fost cu adevărat o echipă unită. Asta ne-ar fi ajutat pe toți, în egală măsură.

Tratamentul a reacționat doar pe moment

Ce probleme de sănătate ai, mai precis?

Roxana Ciuhlescu: Înaintea unei competiții, i-am arătat medicului că genunchiul meu stâng era dublu. M-a consultat, era inflamat și plin de lichid. Nu am conștientizat sau am refuzat să cred că ar putea exista vreo problemă, iar în ziua aceea, medicul a decis să nu mă bage în joc.

Abia reușeam să mai calc pe piciorul stâng, motiv pentru care, am fost trimisă la spital. Medicul de gardă mi-a scos lichidul și mi-a administrat antiinflamatoare și antibiotic, însă, tratamentul a reacționat doar pentru moment.

Două zile mai târziu, piciorul era în aceeași stare. Aveam dureri, articulația era instabilă și piciorul era umflat. Medicul Survivor era îngrijorat că aș putea avea o posibilă inflamație sau ruptură a ligamentului. Ca să nu risc fractura, a decis ca să mă scoată definitiv din competiție. Acum aștept să merg la RMN, abia când vom avea rezultatul testului, vom ști exact ce problema am. Sper să nu ajung la operație.

Ca orice sportiv de performanță, de-a lungul vremii, am suferit și eu multe accidentări. dar și operații. Sunt sechele care rămân din trecut și care pot recidiva în caz de efort fizic intens, așa cum a fost cazul meu sau chiar al lui Robert Niță. Sper ca măcar Robert să poată continua competiția, înaintea accidentării era într-o formă fizică excelentă.

„Mult mai dur față de cum se vede la televizor”

Cum a fost pentru tine această experiență?

Roxana Ciuhlescu: Survivor este un reality show mult mai dur față de cum se vede la televizor. Foamea, frigul, dormitul sub cerul liber, umiditatea, alergiile la insecte, durerile de oase de la dormitul pe scânduri, contuziile din concurs, sunt doar câteva din „ingredientele” celei mai dure emisiuni din lume. Însă, faptul că nu îți poți vedea familia și nici nu poți vorbi cu ea, este cel mai chinuitor. Cel puțin asta este punctul meu de vedere, al unei mămici a doi copii.

Vei mai participa la show-uri de acest gen?

Roxana Ciuhlescu: Întrebată așa, la cald, cred că o să zic: „nu, merci”! Dar e bine ca niciodată să nu spui cuvântul „niciodată”. Survivor a fost o lecție dură pentru mine, pe care mi-am învățat-o, dar pe care nu aș vrea s-o repet. Îi las pe cei mai tineri s-o încerce, dar și pe cei care nu au copii.

Cum au reacționat copiii când s-a întors acasă

Cum au reacționat copiii când te-ai întors acasă?

Roxana Ciuhlescu: Au fost extrem de fericiți, mi-au sărit în brațe iar acest sentiment a fost de neprețuit. Este emoție amestecată cu bucurie, cu vină, cu responsabilitate, cu sacrificiu, cu dorință de a face și pentru tine ce-ți dorești, cu bucuria regăsirii și recunoștință pentru că a fost dat să ți se întâmple și, în sfârșit, te-ai întors acasă.

„Poate că pentru lume ești doar o singură persoană, dar pentru o persoană ești întreaga lume” (G.G. Marquez). Încă o dată, mi-am dat seama că cele mai importante lucruri pe lume sunt: familia și sănătatea. Dacă nu ai astea două, nu ai nimic, ești sărac!

Când se va întoarce în minister

Când te vei întoarce în minister?

Roxana Ciuhlescu: Momentan, aștept să fac RMN-ul, iar apoi îmi doresc să plec într-o scurtă vacanță cu familia. Am nevoie de puțin timp ca să mă refac, să-mi revin. Apoi mă voi întoarce la minister, abia aștept să-mi reîntâlnesc colegii. Mi-e dor tare de ei și îmi lipsesc activitățile din cadrul ministerului. Și mai știu că sunt așteptată cu drag acolo, este un gând tare benefic pentru mine. Mulțumesc, tuturor!