Rona Hartner, în scandal cu Florin Pastramă. Avem toate detaliile uluitoare EXCLUSIV

Rona Hartner, în scandal cu Florin Pastramă. Avem toate detaliile uluitoare EXCLUSIV
Rona Hartner, in scandal cu Florin Pastrama

Florin Pastramă este supărat-foc pe Rona Hartner! Bărbatul i-a bătut obrazul artistei, luni seară, în reality-show „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars, după ce a citit mesajul în care Rona îi scria lui Brigitte că Florin nu e de ea și că ar merita ceva mai bun. Rona se apără, ba chiar a dorit să facă unele precizări, în interviul pentru impact.ro: „Am văzut-o plângând!”.

Rona Hartner: „Brigitte, vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi”

Rona Hartner și Florin Pastramă sunt la cuțite, după ce bărbatul a citit mesajul pe care actrița i l-a trimis lui Brigitte, și în care își dădea cu părerea referitor la mariajul lor aflat pe butuci. Contactată de reporterii Impact.ro, Rona Hartner ne-a mărturisit, referitor la scandal:

„În primul rând, eu nu mă bag deloc în familia lor, să fie foarte clar, nu mă interesează ce fac. Am văzut-o pe Brigitte plângând la televizor și am fost un pic emoționată pentru că și eu trec printr-un divorț și știu cât de greu este când nu te înțelegi în familie. Îi cer scuze lui Florin Pastramă, poate că l-am înțeles greșit, așa se vedea de la televizor că ea ar fi nefericită. Sper să fie fericiți, mă bucur dacă sunt fericiți”.

Rona ne-a mai menționat că i-a cerut scuze lui Florin chiar și personal:

„I-am trimis acum câteva mesaje lui Florin și i-am zis că nu vreau să mă bag sub nicio formă. În orice caz, nu vreau să le stric căsătoria, s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Singura chestie, pe care i-am spus-o lui Brigitte, acum trei-patru ani, când au fost împreună la ”Ferma vedetelor”, este să nu ia decizii pripite. Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Lucrurile nu sunt ca în Fermă, asta am vrut eu să îi spun: „Vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi. În Fermă e o viață, iar în viața reală e o altă viață. Lucrurile sunt diferite”.

Rona Hartner: „Pentru mine, despărțirea e un moment de doliu”

Rona Hartner a decis să încheie povestea de dragoste cu soțul francez, Herve, invocând certurile repetate. Nu există cale de împăcare, ba chiar păstrează distanța, în această perioadă, pentru a-și reveni din șocul despărțirii:

„Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și, gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere. Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu”, ne-a spus Rona, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Actrița este o femeie credincioasă:

„Merg la slujbă dimineața și mă rog câte o oră și jumătate, două. Îi cer ajutor lui Dumnezeu în fiecare dimineață, de luni până duminică. Ajutor lui Dumnezeu nu îi cer doar în momentele grele, merg aproape în fiecare dimineață, din 2003, la biserică”, ne-a mai declarat Rona Hartner, pentru impact.ro