Ce îi pregătește Rona Hartner soțului de care divorțează, de fapt. Am aflat planul ei EXCLUSIV

Ce îi pregătește Rona Hartner soțului de care divorțează, de fapt. Am aflat planul ei EXCLUSIV
Rona Hartner vrea dezlegare de la preot

Solista Rona Hartner a crezut, în urmă cu trei ani, că și-a găsit sufletul pereche așa că a grăbit nunta cu vestitul DJ francez Herve. Din păcate, relația lor a ajuns la final, iar acum ambii așteaptă să semneze actele la notar. Rona ne-a dezvăluit, pentru Impact.ro, că intenționează să desfacă această căsnicie și la biserica din România, unde și-au jurat credință în 2019.

Ce îi pregătește Rona Hartner soțului de care divorțează

Rona Hartner a decis să pună punct căsniciei cu Herve, urmare a înțelegerilor din perioada de pandemie. Ei locuiesc deja separat, de două luni:

“Păstrăm o foarte mare distanță unul față de altul acum. Aștept să facă el primul pas spre împăcare, nu eu. Mi-a zis, în clipa când mă duceam la avocat: ”Oare ne despărțim așa?”. Eu cred că d-abia acum el începe să realizeze că noi doi ne despărțim.

Mă rog foarte des pentru el, pentru binele lui. Divorțul o să fie în Franța, însă cred că o să fie nevoie să vină și în România, pentru acea dezlegare la ortodocși”, ne-a spus celebra solistă, pentru Impact.ro.

  • Divorț fără circ: ”Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine”

Rona Hartner vrea să facă dezlegare la preot

Chiar dacă s-au despărțit și fiecare își va vedea de drumul lui în viață, Rona și Herve au decis să nu facă dezvăluiri legate de neînțelegerile avute în căsnicie:

“Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. D-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul.

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, povestea Rona Hartner despre divorț, în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner, la doi ani de la operația de cancer la colon: ”Sunt foarte bine!”

Îndrăgita actriță s-a luptat cu o boală grea, cancer la colon. Acum, la doi ani de la operație, Rona Hartner este plină de optimism:

“Cu sănătatea sunt foarte bine, merg foarte mult la plajă, îmi place să înot în apă rece, îmi face foarte bine. N-am mai răcit de un an și jumătate, ultimele analize mi-au ieșit foarte bune. Aștept să încep concertele, am un spectacol luna aceasta, după care încep activitatea în forță”, ne-a mai spus ea, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI